Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie poradzić po rozstaniu,po 4 latach związku z którego zrezygnowałam bo okazało się że facet mnie oklamywał od początku,zdradzał,ma dziecko z byłą o którym nigdy mi nie powiedział.Jeszcze mnie próbował obwinić o wszystko,on nie winny i próbował wmawiać mi innych facetów a na koniec wygadał się że wrócił ddoo byłej i że uprawiali seks w sylwestra.Boli bardzo,najbardziej że byłam ślepa i naiwna.

Gość gość
Najbardziej powinna Ci pomóc myśl, że jest niedojrzałym dzieckiem, które zaspokaja wyłącznie swoje potrzeby. Chcesz być z kimś takim? Urodzić mu dziecko i być związana do końca życia? Ciesz się, że nie założyliście rodziny i rozstanie jest w miarę łatwe, przynajmniej od strony formalnej.

Gość kup sobie kołek
osinowy ;-)

Wyjdzie Ci to po pewnym czasie na dobre. Ja się rozstałem z dziewczyną/narzeczoną po 11 latach związku, minęło kilka miesięcy i mimo to jest ciężko. Ale głowa do góry, jeszcze wiele przed Tobą.

Gość gość
Po pierwsze wykasuj Wasze wspólne zdjęcia, i powoli wykasuj go z pamięci, niech jak najmniej rzeczy Ci o nim przypomina. Po drugie spóbuj się czymś zająć. Jak zerwałam ze swoim to zaczęłam sięuczyć niemieckiego, pozwalało mi o nim zapomnieć i skupić się na czymś innym. Może przy okazji odkryjesz jakieś ciekawe hobby.

Gość gość
Lucyferze seksu z fantomem my ludzie nie zaliczamy do związków.

Gość gość
hah sama sobie wybrałaś takiego faceta.

Gość gość
Haha faceci potrafia tak klamac i tak sciemniac ze c***a bys sie zorientowala!

Gość gość
17.54 bardzo dobra rada.

Gość gość
Zasypiam. Zapach bzu, słodkie usta, dziewczyno zdążyłem zrobić z siebie osła, a moze nigdy nie przestałem nim być.