Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM DOŚĆ LUDZI

Mam już dość ludzi

Polecane posty

Gość MAM DOŚĆ LUDZI

Wieczne wąty do mnie. Nie podoba im się że robie to tamto, nie podobaja im się moje zainteresowania, w pracy przez złośliwość mnie zwolnili, ludzie ciągle dogadywali śmiali się (ukraińcy). Normalnie paranoja, znajomi mają w d***e, a jak z nimi rozmawiam to rozmowa w stylu ja mówię a oni "aha" "tak" "ok" , paranoja, mam dosć. Na uczelni jakieś barany się śmiały ze mnie , nie wiem co im strzeliło, jacyś niedowartosciowani. Szlak mnie trafi jasny nie ma fajnych już ludzi.

Gość gość
a co Ukraińcy chcieli od Ciebie?

Gość gość
Nie wiem starali się być lepsi we wszystkim , jak coś spierdolą to im nie zrywają umowy, ale polakowi polak tak... taką mamy rzeczywistość

Gość gość
Wszyscy wszędzie źli a ty jedna biedna pokrzywdzona . Wątpię W takich przypadkach chyba pora się nad sobą zastanowić . Cos musi być z tobą nie tak. Sory

Gość gość
Możesz mieć żal do Pana Boga, że nie tylko dla ciebie ten świat stworzył, albo że nie urodziłaś się w rodzinie przynajmniej księcia Monako. Tylko czy taki zal cokolwiek ci da? Nie pomyślałaś, że w tobie tkwi przyczyna, że dziwoląg, jak kobieta z brodą, zawsze będzie obiektem żartów?

Gość gość
Zgadzam sie ludzie to s/k****ele jeden drugiemu krzywde wyrzadza i tyle.Facet zemna wzial slub jestem w ciazy i ma wszystko w huju zamiast mi powiedziec ze mnie nie kocha to poszedl zemna do sluby dla mojego posagu a on dachu nie ma nad glowa.Szkoda ze czasu nie cofne to bym te jego geny wyskrobala nienawidze tego faceta

Gość gość
gość dziś Kopnij go w zad.

Gość gość
a szpary kto mu dał skoro taki zły i niedobry. Weź sie nie ośmieszaj