Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiak089

Jak odzyskać szacunek ukochanego?

Polecane posty

Gość Misiak089

Sprawa jest dla mnie bardzo skomplikowana. Kiedyś byłam bardzo nerwowa, były to początki mojego związku z obecnym ukochanym, a on wtedy się mnie bal przy każdej kłótni, którą wywoływałam. Z biegiem czasu dużo się działo a nasze rolę się odwróciły. Od jakiegoś czasu bardzo często wybucha nerwami, często z drobnych powodów. Wtedy zmienia się w inną osobę. Na co dzień mówi mi jaka jestem cudowna, a podczas nerwów? Słyszę okropne wyzwiska, bluźnierstwa i obrażanie i poniżanie, przez które nie jedna rozsądna kobieta odeszła by już dawno, ale ja nie potrafię przeżyć jednego dnia bez myślenia o nim, stał się dla mnie wszystkim. Jak mogę odzyskać jego szacunek? Zmieniłam się dla niego całkowicie, próbuje być doskonała, ale najczęściej dostaje gwóźdź w drobne błędy, choćby w to, że nie zrozumiał co miałam na myśli, albo powiedziałam coś za mało albo za dużo. Często też wyciąga brudy z przeszłości. Błagam, naprawdę upadam psychicznie, a on zaniżył moją samoocenę na taki poziom, że nie jeden człowiek by już dawno się skrzywdził, co sama mam chęć zrobić. Jak uratować ten związek?

Gość gość
prowo.del

Gość kup sobie
60 centymetrowy kołek osinowy i na nim siadaj kilka razy dziennie ;-)

Gość Jawiem
Gotuj mu z golym tylkiem, czesto obrabiaj gale. Chlopy to lubio

Gość gość
wystarczy jak odzyskasz szacunek do samej siebie, heh