Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nova_ce

Nova Centrum Edukacyjne

Polecane posty

Go艣膰 nova_ce

Nie masz wykszta艂cenia 艣redniego, nie masz matury? Przerwa艂e艣 edukacj臋 i nie wiesz co dalej? U nas mo偶esz uko艅czy膰 szko艂臋 PODSTAWOW膭, GIMNAZJUM lub LICEUM dla doros艂ych. CZESNE i WPISWE 0 z艂. Przyjmujemy tez na wy偶sze semestry. Polecamy r贸wnie偶 kurs eksternistyczny - szko艂a 艣rednia w mniej ni偶 1 rok ! U nas rekrutacja trwa ca艂y czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrze艣niu ! Zapisz si臋 do NOVA Centrum Edukacyjne Wydajemy Legitymacje i Za艣wiadczenia NOVA Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. ul. Pl. Lotnik贸w 7 70-414 Szczecin T: 796-400-439 M: szczecin@nova.edu.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ada 93
zapisalam sie do szkoly po liceum, bo nie zdalam matury,..obecnie ucze sie na kierunku weterynarii w Gdyni i jestem zadowolona pozdrawiam nauczycielke , zajecia sa ciekawe i juz nie moge doczekac sie praktyk. pozdrawiam Ada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapisy ju偶 wystartowa艂y ! Zapraszamy na nab贸r jesienny ! Serdecznie zapraszamy, mn贸stwo bezp艂atnych kierunk贸w ! Ka偶dy z pewno艣ci膮 znajdzie co艣 dla siebie ! Zapraszamy Nova Centrum Edukacyjne ! ul. Widok 8 00-023 Warszawa (22) 594-24-94

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z powod贸w rodzinnych musia艂am przerwa膰 nauk臋 w LO. Postanowi艂am si臋 zapisa膰 do Nova CE do LO zaocznie. To moja najlepsza decyzja. Nauczyciele 艣wietni, sale dobrze przygotowane, 偶adnych problem贸w! Dodatkowo zapisa艂am si臋 na kierunek Fryzjer! Polecam po艂膮czenie LO i KKZ!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka

ja zapisa艂am si臋 do tej szko艂y w olsztynie i niczego nie 偶a艂uj臋, zaj臋cia mi si臋 podobaj膮 i nauczyciele s膮 bardzo mili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂uchaczka

zapisa艂am si臋 do centrum edukacyjnego nova poniewa偶 bardzo zale偶a艂o mi na zaj臋ciach w ma艂ych grupach. Na uniwersytecie na kt贸ry chcia艂am si臋 zapisa膰 zjazdy s膮 co tydzie艅, 艣rednio mi to pasowa艂o wi臋c szuka艂am czego艣 gdzie zaj臋cia odbywa艂yby si臋 co dwa tygodnie. Zaj臋cia na kierunku technik us艂ug kosmetycznych spe艂ni艂y wszystkie moje oczekiwania聽馃檪

Udost臋pnij ten post