Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrywanie romansu

Polecane posty

Gość gość

Jak dlugo romans może być ukryty dopóki ktoś się o nim nie dowie, nie mówię tu o zdradzanej żonie czy zdradzonym mężu, ale np o innych członkach rodziny, czy sąsiadach, znajomych, przyjaciołach albo nawet rodzicach . Świat jest wbrew pozorom mały i nie wiem, czy możliwe jest ukrywanie romansu latami tak , aby zupełnie nikt się o nim nie dowiedział. A może inni ludzie wiedzą o tym ale udają, że nie wiedzą?

Gość gość
Znam pewne małżeństwo co żona wali gostka po rogach od lat i to nie z jednym.On chyba wie (życzliwi mu coś tam dawali do zrozumienia),ale udaje głupka i dalej są razem,zresztą ona potrafi go zbajerować i owinąć wokół palca.

Gość gość
Znam babkę, którą mąż zdradza od 10 lat. Był czas , że podobno się awanturowala, ale już jej przeszło. Ja myślę, że ona przymyka na to oczy,może nie potrzebuje tyle seksu. Dopóki mąż jest w domu, zajmuje się dziećmi i tym całym gospodarwpstwem to jej to odpowiada. Kochanka natomiast jest wniebowzięta, bo on ją "woli"od żony :D A on jej powtarza, że ją kocha, a z żoną od dawna żyją osobno, A lata lecą. Paru znajomych wie o tej sytuacji i każdy jej powtarza, aby go zostawiła (to jest tej kochance)a ona się wtedy obraza, albo mówi, że nie potrafi żyć bez niego. No jak nie potrafi, to niech z nim żyje i do emerytury. Jako pogotowie erotyczne.

Gość gość
Pracowałem kilka dobrych lat z kobietami (8) ,potem zmieniłem pracę i pracuje wyłącznie z mężczyznami.Uważam że kobiety są o wiele gorsze od mężczyzn pod względem obyczajowym! Mogę podać na to mnóstwo przykładów

Gość gość
hehe, znam taka jedna zdzire, co meza wali po rogach od ponad 15 lat, sam stukalem ja przez 7 lat, mega sucz, 48 lat, zadbana, szczupla, szpilki, miniowki, w lozku ogien, glebokie gardlo, rimiing, uleglosc :D

Gość gość
Najgorsze jest to że taki nie jeden ROGATY ŁOŚ wie lub się domyśla i się na to godzi.No cóż,takiego mi nie żal,niektórzy mężczyźni nie mają jaj,szczególnie ci z młodego pokolena

Gość gość
Cóż, jak widać i kurwą trzeba się urodzić, albo załamanym chujem-to w przypadku facetów.