Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochanie w zonatym

Polecane posty

Gość gość
Coz, jako autorka, spodziewam sie, ze gdy przestana nas laczyc obowiazki kontakt Sam sie urwie. I bede tego palanta ze zloscia wspominala. I wsciekla bede chodzic na re wszyatkie moralne zasady, nudne zycie etc ze nie moglo to sie jednak rozwijac.ale ale jak juz mowilam, koncze ten temat.

Gość gość
Ale jak to? Uważasz że będzie do Ciebie pisał prywatnie?

Gość gość
Nie. Sadze ze nie bedzie. A gdyby nawet chcial to pewnie ja bym nie odpisywala.

Gość gość
A ja jak tak czytam niektóre wpisy tu, przypadek autorki i widząc to co mnie samą spotyka. To jedyne co przychodzi mi do głowy, że najlepszym rozwiązaniem jest nie wiązać się z żadnym facetem. Jeśli nie chce się zostać zdradzona lub oszukana. Ogólnie już od dawna mam gdzieś facetów, jedynie czasem niezobowiazujaco poflirtuje tak dla jaj :P Chociaż jakiś czas temu, poznałam kogoś kto wydawał mi się bardzo samotny i nawet już zaczęło chodzić mi po głowie, czy nie dac temu szansy. A się okazało, że jednak wcale taki samotny nie jest :D Faceci potrafią świetnie udawać jak chcą sobie pouzywac na boku :D Ważne żeby nie dac się na to nabrać, traktować ich luźno i samej się dobrze bawić. Po prostu nic na poważnie :)

Gość gość
To dlaczego piszesz że nie zerwie z Tobą kkontaktu?

Gość gość
Tu pisaly dwie osoby, ale ja, zalozycielka, jestem pewna ze on zerwie kontakt. To wszystko.

Gość gość
A ok. To jak nie będziecie mieć kontakt to Ci przejdzie :)

Gość gość
Jestem wrakiem człowieka przez niego :(

Gość gość
A ty jemu w tym pomagałaś robił to w chamski sposób mając mnie jako przynętę a ty jeszcze i mnie doprowadzałaś do lęków przed tobą.Widzisz teraz że wszystko co złe skupiało się na mnie i tak było sama to robiłaś w perfidny sposób z swoimi kolesiami a teraz chcesz to wszystko uciszyć w sobie bo co nie widziałaś wcześniej w sobie problemu lęki i się nasilały z twojego powodu straszenia mnie .

Gość gość
Do autorki - hej , nie koncz tematu. Ja cie rozumiem. Nie kazdy umie panowac nad emocjami. Tez jestem rozchwiana emocjonalnie, ale widac taka moja uroda:-) a zauroczenia spadaja na nas niespodziewanie, I nagle czujesz ze twoj swiat completnie naklada sie na ta druga osobe...

Gość gość
w żonatym mężczyźnie, czy zamężnej kobiecie się nie zakochuje, i nie "karmi" swojej wyobraźni taką osobą. Każdemu, ktoś się kiedyś podobał, będzie podobał, ale są jakieś granice. Po co krzywdzić przede wszystkim siebie?

Gość gość
W każdym można się zakochać :) i nawet w księdzu czy zakonnicy.

Gość gość
Uczucie to nie swiadomy wybor, bo jesli takim jest to nie jest zakochaniem czy zauroczeniem tylko rozsadkiem. Nie wszyscy ludzie sa tak samo emocjonalni. I to jednak cudowne dac sie porwac emocjom... choc czasem potem boli. Ale jak boli, to tez znaczy ze zyjemy!!! I wole jednak emocje z ewentualnym bolem, niz rozsadek bez emocji....

Gość gość
po co tu piszesz, rób swoje i tyle. A chwalić się też nie ma czym.

Gość gość
Pisalam do autorki, nie do Ciebie. Za jak dlugo on wyjezdza (znika z twojego zycia)? Jesli sie kocha zonatego, to trudno. Trzeba isc za uczuciem...

Gość gość
Kobieto otrząśnij się!po co CI moralny ból.Ma żonę i dzieci to urwij kontakt lub traktuj go jak kolegę.

Gość gość
To co? Mam iść za uczuciem? Mam rozbić rodzinę?

Gość gość
Tak, trzeba isc za uczuciem. Trzeba probowac. Ty nie rozbijesz rodziny, rozbije ja on jesli czuje do ciebie to samo (a tym samym nie czuje juz do zony). Ty masz prawo walczyc o swoje szczescie

Gość gość
Nie wiem czy mogłabym z tym faktem żyć? Żona mnie nie obchodzi ale dzieci?

Gość gość
Odpowiedz sobie najpierw czy moglabys z tym zyc. Jesli kompletnie nie, no to nie masz wyboru. Jesli jednak tak, to przeciez on zawsze bedzie ojcem, przy tobie czy przy innej. Pytanie, czy jesli to rozwineloby sie pomyslnie, czy dzieci beda ci przeszkadzac? W jakim wieku sa dzieci?

Gość gość
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc nie mam pojęcia czy wyrzuty sumienia by mnie nie zagryzły. Dzieci są już spore. 14 i 11 lat.

Gość gość
Eh to pisze ktos inny nie ja. Szczerze mowiac ja juz w to sobie kasuje I zapomne niedlugo. Nie moglabym wybaczyc sobie. Tyle.

Gość gość
Slowo ktore uzylam w opisie w ogole nie pasuje. Jestem autorka watku I nie bede go rozwijac.

Gość gość
to po co się kvrva odzywasz? :D

Gość gość
olera jasna z wczoraj Dlaczego nie sprawisz, żeby to "twój świat cię wciągał"? Nie bądź śmieszna kobieto. Poszukaj kogoś odpowiedniego sobie bo inaczej zmarnujesz swoje życie. Ten facet imponuje ci swoją wiedzą ale to ty musisz sobie stworzyć świat, w którym poczujesz się kochana i wartościowa, do tego nie dzięki jakiemukolwiek mężczyźnie, tylko sobie (tu chodzi o rozwój własnej osobowości). "Nie mowie o seksie, mowie o rozmowach, poczucie bliskosci oraz inspiracji czy poczuciu bezpieczenstwa. To jest takie uczucie ze spotkalo sie kogos istotnego. " - wybacz, ale te zdania wywołują u mnie śmiech. Zwłaszcza to "poczucie bliskości" z żonatym mężczyzną To jeszcze autorka. Pomijajac aspekt tego czl9wieka. Interesuje mnie gdy ludzie pisza ze trzeba budowac swoj wlasny swiat. Moi problem polega na tym chyba ze nigdy nie umialam budowac tylko I wylacznie wlasnego swiata. Nie jestem narcyzem albo psychopaths niestety moze. I Moze to idiotyczne ale prawda jest taka jak sadze ze sens zycia jakos I mnie sie opieral o innych ludzi.

Gość gość
I jeszcze raz autorka - zeby wszystko popsuc I zabic powiedzialam mu juz cos niemilego. :) wiec jest ok. Nie lubimy sie :)

Gość gość
I co, jestes zadowolona? Nie boli? Nie myslisz coby bylo gdyby..?

Gość gość
ooo,prowo nadal sie kreci.

Gość gość
Po pewnych rozniacych sie od siebie falach uczuc teraz zostaje mi uczucie ze Chcialabym sie z nim przespac. To nie znaczy ze Chcialabym zeby cokolwiek na dluzej nas laczylo. .

Gość gość
po chvja ciagniesz to prowo?