Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość but mądrzejszy od kobiet

Dlaczego większość kobiet jest głupich i nie potrafią myśleć na przód?

Polecane posty

Gość gość
Co to jest ' na przod'?

Gość gość
gość dziś Ale kobiety nie są od.myslenia, przewidywania itp. Od tego mają mężów. Kobieta wnosi do rodziny czy życia mężczyzny inne rzeczy. Zgłoś Chcesz powiedzieć że kobiety nim mają mężów TEŻ nie potrafią myśleć i przewidywać? Bo na to wygląda. Trudno uwierzyć że potrafią przejść przez ulice bez bycia przejechanym, doprawdy szczyt cuda.

Gość gość
gość43 dziś może kiedyś "był" kobietą, teraz takie rzeczy to normalka

Gość może być zielony
gość dziś czyli wniosek taki że wykształcenie nie ma nic wspólnego z rozsądkiem, logiką ani z inteligencją i to u obu płci.

Gość olej lalke
blueweb1986 dziś uważaj aby cie w bachora nie wpakowała, bo potem będziesz miał sajgon, ja bym to zostawił w peezdu i szukał innej bardziej dojrzałej i rozsądnej, tracisz z nią czas

Gość cygan pod mostem
gość dziś dlatego ponownie tłumacze, i faceci i baby często czym bardziej wykształceni tym większe gòwno pod sufitem ( i nieraz i zaburzenia osobowości ) jeśli chodzi o rozsądek i logiczne myślenie, a często też inteligencje, często "wykształcenie" przeszkadza w życiu a nie pomaga, więc wymóg aby facet czy baba byli wykształceni jest często mylny, bo to może nie być ich zaleta. Nie oczekuje aby "wykształceni" to zrozumieli.

Gość gość
No ale to każdy wie od dawna. Im ktoś częściej podkreśla "inteligentna i wyksztalcona" tym jest głupsza. Wszystkie stare panny tak o sobie piszą.

Gość gość
wszystkie stare panny mają albo magistra albo wyżej, za dużo myślą, szukają ideału i utopii i zostają z ręką w nocniku, taki tragiczny paradoks egzystencji "inteligencji" czyli efektywna samoelimimacja własnego DNA z systemu, i na co to "wykształcenie"?

Gość gość
No coz.... kroliki sa glupie i sie rozmnazaja latwo to i glupi ludzie tez. Murzyni wrecz na potege.wiec stare panny zostaw w spokoju. W tym temacie panowie sie zala na swoje wybory zyciowe czyli na te panie ktore sami sobie wybrali jako idealnw. A nie na te e singielki co to ich nikt nie chce ;)

Gość gość
Kobiety nie myślą ! one robią i działają impulsywnie Już natychmiast bez zastanowienia się a nazywa się to u nich podejmowanie szybko decyzji, kobieca intuicja One nie lubią facetów niezdecydowanych czyli tych którzy myślą i rozsądnie podejmują decyzje.

Gość gość
zapomniałem !!!! Za wszelkie błędne decyzje są odpowiedzialni faceci,partnerzy,mężowie bo oni szybko nie podjęli decyzji i MY musiałyśmy szybko podjąc decyzję HA HA HA a z jakim skutkiem nie ma znaczenia bo gdy trafiły na chybił trafił to one tylko potrafią myśleć ! a jeżeli nie trafiły to oczywiście mężczyzna jest zawsze winień HA HA HA

Gość gość
nieprzygotowane do życia dziś gość wczoraj np. nie sprawdzi pogody że ma padac i nie weźmie parasolki, potem ją przemoczy i jest chora, kompletnie można by to ominąć, albo wydaje co miesiąc całą wypłate, nawet na pierdoły a potem auto się psuje i du'pa zbita bo puste konto, albo, nie pomyśli że coś się przyda, nie załatwi tego, a potem jak ma niespodzianke i nagle potrzebuje to przepłaca 3x więcej i się stresuje czy się czasowo wyrobi bo ma nóż na gardle, albo, nie patrzy gdzie idzie, wdeptuje w gòwno, potem narzeka że buty zasrane, przykładów jest setki Xxxx Ja nie znam takich kobiet, nigdy w życiu nie utrzymywał mnie facet, to ja im pomagałam i pożyczyłam na wieczne nieoddanie. I mam odłożone przez ostatni rok 9 000.

Gość nikomu nie pożyczaj
gość dziś no to gratuluje, jesteś jedną z niewielu, ale po co pożyczasz debilom kase? Nie mów że masz. Kase nikomu się nie pożycza, od tego są banki. Nawet własnej matce się kasy nie pożycza, no chyba aby jej się pozbyć, to samo z rodziną i "znajomymi"

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Gość gość
Od rzadzenia nie bez powodu zawsze byli mezczyzni. Egipt za czasow rzadow slynnej kobiety udadl do roli szmaty starozytnego rzymu. Chyba jedyna rozsadna kobieta jaka znam to Beata Szylo nasza byla pani premier. Ona to potrafila myslec ale i miala "jaja" wieksze niz wszyscy mezczyzni z zachodniej europy i nie bala sie nazywac rzeczy po imieniu.

Gość gość
Nie można wiedzieć czegoś naprzód można jedynie przewidywać że może tak czy tak być i wiedząc to można się przygotować psychicznie chociaż nie zawsze.