Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przed lustrem

Polecane posty

Gość gość
Żona staje przodem do lustra , ja za nią , lubię gdy ma pończochy , szpilki i ładną bieliznę .Całuję ją w szyję i kark , powoli zdejmuję bieliznę - dotykam jej piersi i brzuch . Często żona delikatnie się masturbuje dłonią lub wibratorkiem , kręci pupą a mój członek ociera się o jej posladki . Najlepszy jest widok w lustrze , lubię patrzeć w lustro w jej oczy , jej uśmiech i westchnienia są cudowne . Seks przed lustrem to super sprawa , próbujcie !

Gość gość
Sex przed lustrem jest wspaniały... Ja zawsze noszę w kieszeni lusterko i w nie patrzę "walcząc na klatce schodowej z koniem" ;) Raz miałem taki orgazm że się z hukiem zbiło , wychodzi nagle sąsiadka i pyta - co się stało ? A ja ...że się butelka ze śmietaną stłukła ;) Trzeba kupować w pudełeczkach -burknęła i już nigdy więcej w nocy na schody nie wyszła :):)

Gość gość
Też jestem tego zdania. Sex przed lustrem bardzo pobudza. Widzimy wówczas nasze podniecone ciała. Każdą minę każdy grymas twarzy. Dodatkowym atrybutem jest widok obojga kochanków jak to robimy.

Gość gość
No prawie był przed lustrem, ale była za to niezapomniana scena filmowa :)