Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sublime

singiel po 30.

Polecane posty

Gość sublime

Jestem singlem po 30. i mam problem, bo nie bardzo podobają mi się rówieśniczki. Nie chodzi tu o wygląd, bardziej o zachowanie, podejście do życia. Ja nie myślę jeszcze o ustatkowaniu, założeniu rodziny itp. Nie kręcą mnie niedzielne obiadki u jej rodziców. Jak myślicie, czy w moim wieku ( mam 34 lata) mam szansę na sporo młodszą dziewczynę, która nie traktowałaby życia tak bardzo serio?

Gość sublime
up

Gość gość
Mam 41 i jestem w zwiazku z 43letnią panienką od 5lat. Za nic bym na mlodsza jej nie wymienil. Rusza sie w lozku jak nie jedna 18tka.jest u niej taki luz jak malo u ktorej. Promienieje zyciem i szczesciem,jest otwarta na wszystko i o wszystkim mozemy rozmawiac. Nie lamiemy sie oplatkiem bo nas to wkurza,nie człapiemy do kosciola bo nam sie nie chce,nie jezdzimy na niedzielne obiadki do rodzicow bo nie mmay ochoty. Gdy mamy czas wolny to wydezamy w gory lub nad morze,daje sie mi macac na kazdym kroku.... Czy cos wiecej potrzeba?

Gość gość
Na womenshealth.pl czytałam, że to jest coraz częstsze u facetów w twoim wieku. Ktoś jeszcze może to potwierdzić?