Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dochodze NIGDY ktoras z was tak ma ?

Polecane posty

Gość gość

moje pytanie widac powyzej, praktycznie nigdy nie dochodze a wiem ze moj facet potrafi dogodzic kobiecie, tu lezy we mnie problem, dawno robiac sobie dobrze (jeszce przed jaka kolwiek znajomoscia z chlopakiem/mezczyzna wystarczylo ze sobie cos wlozylam i juz dochodzuilam ale przy pierwszym stosunku tak nie bylo (dofdam ze pierwszy chlopak bardzo moje uczucia ranil) i przy kolejnych rowniez nie, teraz kiedy robie sobie dobrze mam swoj sposob, wuem gdzie co i jak dotknac bym doszla ale jest to na tyle ciezkie ze mojemu facetowi nie wytlumacze, podkreslam ze przy seksie analnym raczej dochodze chociaz tez nie zawsze bo podczas seksu zaczynam nieraz nieswiadomie rozmyslac nad glupotami a nie wiem nawet czemu i czy to normalne !??!! :( dodam tez ze lubie seksanalny ale boje sie ze bedzie mnie bolec bo do tego trzeba wluzowac :s

Gość gość
A ja mam znowu taki problem jak facet mnie nie umnie zadowolic to z nim nie bede chciaz bym mialam gwazdgke z nieba ! wydaje sie smieszne ale przez to zawsze wpadam na c***a bo z takim mi dobrze w lozku lubię dobry seks ja zawsze dostanę orgazm na każdy sposób i tak potrafię byśmy razem dostali w tym samym czasie najlepsza przyjemność ale z takim co mi dobrze to okazuje się być chujrm w życiu a z takim co mi się układa to sex do d**y chyba poszukam sobie dziewczyny i zostanę lesbą tragedia

Gość gość
Autorka z 22:58 Może jeszcze dobrze nie poznałaś samej siebie i nie wiesz co Cię bierze , może więcej czasu powinnaś spędzać sam na sam.czyli na to z oliwka w ręku i odkrywać swoje ciało i to co Ciebie podnieca najbardziej , a może twój facet jest mało doświadczony i też za bardzo nie wie co ma robić a Ty za bardzo jesteś napięta i zamiast myśleć o przyjemności to tu skupiasz się na innych rzeczach podczas seksu

Gość gość
Autorka z 22:58 I 23:01 może zmień faceta , albo prześpij się z innym i zobacz jak z innym się czujesz bo on może najwyraźniej tobie nie odpowiada

Gość gość
gosc 23:06 w nim nie tkwi problem, nie ukrywam ze mialam sporo facetow wiec mam porownanie, zapomnialam tez napisac ze jestem przy kazdym naszym seksie bardzzoo podniecona i wszystko sie zgadza i chciala bym juz po prostu dojsc bo czuje az ze z z******tosci nie mam sily ale nie potrafie dojsc do orgazmu, a kiedy uprawiamy sex analny czuje od razu ze jestem wstanie dojsc

Gość gość
eh myslalam ze to sa odpowiedzi skierowane do mnie (autorki posta) dla tego odpisalam o godzine 0:36 xD

Gość gość
Spierdz mu się w usta i od razu i dojdziesz i wyjdziesz i co tam będzie supcio :)

Gość gość
Znowu debil od anala

Gość gość
Miłość nie jest mechaniczna. Najpierw przez duszę pragnienie póżniej fizycznie. Gwarantuje sto procent spełnienia.