Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meredithgrey

bycie lekarzem

Polecane posty

Gość Bronek z Sosnowca
muj kolega Ziutek z Grajdoły zara go zawołam

Gość Ziutek z Grajdoły
Czego?

Gość gość
Tak sie sklada ze moze niezupelnie mlody ale lekarz:) jakies pytanie?smialo prosze

Gość gość
Masz żonę.?

Gość gość
Tak oczywiscie,dlaczego pytasz?

Gość gość
Często ją zdradzasz?

Gość gość
Podnoszę pytanie!

Gość gość
02:18 a na jakiej podstawie kolego/koleżanko twierdzisz jakobym zdradzał żone? Otóż nie,nie zdradzam i w swoim przypadku nie widze takiej potrzeby. Burzliwe romase mnie nie dotyczą.

Gość gość
to c/i/p/ a z ciebie a nie facet :D

Gość gość
16:59- skwitował lokalny lujozo parkowy o ksywce Fernando Psikuta, ktory poza trzepaniem marchewy na spoconą bielizne własnej mamy nic w zyciu nie osiągnąl ani nigdzie nie byl i nic nie widział.

Gość gość
16:59- jesli ze mnie c ipa to gratuluje postrzegania. Obys kiedys mnie w gabinecie nie odwiedzil z nabrzmialym organem i przerazeniem w oczach :)

Gość gość
166.53 i nawet nie zauroczyłeś się nigdy pacjentką?

Gość gość
Prawie? :D pielęgniarka? :D

Gość gość
Oczywiscie ze kilka pacjentek bylo w moim typie lecz niestety różnice temperatur zbyt nas poróżniały:) nie szukam wrażen i kłopotów,zresztą wrażenia mam po kazdym dniu pracy. Ginekolog moze sie oświadczyć pacjentce w przeciwienstwie do patologa:):) tak wiec moja zona nie byla moją pacjentką bo do mnie trafia sie tylko raz :)

Gość gość
jesteś patomorfologiem? :D

Gość gość
a nie robiłeś tego ze zwłokami?

Gość gość
6,8% K***y

Gość gość
Tak ale sądowa,z tym ze mieszkam i pracuje w wielkiej brytanii. W pl zarobki sa tak smieszne ze az żenujące. Tu spokojnie na etacie mam £4.000 miesiecznie. Zmiany nastąpią w tym roku na jeszcze lepsze gdyz otwieram dwa oddzialy z czego jeden w Londynie a drugi w Glasgow na Szkocji.

Gość gość
Meredithgrey jesli chcesz przejsc na priv i porozmawiac to nie widze problemu. Jaką specjalizacje ukonczyłeś/aś?

Gość gość
Mój mąż jest po zawodówce, ma swoją firmę i potrafi zarobić 20 tyś mies, a przecież są i lepsi...więc .... bez przesady z tą fascynacją lekarzami, jak ktoś nie ma priv praktyki to nie ma takich kokosów

Gość gość
12:10 droga Pani,czy aby nie pomylila Pani dzialow?my tu nie o zarobkach rozmawiamy ani nie o fascynacji zawodami medycznymi.Nie poruszamy tu tez tematu edukacji. Bardzo mnie cieszy ze mąz Pani zarabia przyzwoite pieniadze,wyksztalcenie nie ma tu wiekszego znaczenia jesli ktos ma pomysl na biznes. szef zorganizowanej grupy przestepczej (chyba Krakowiak jak sie nie myle) byl po szkole zawodowej i zarabial takie sumy o jakis nam sie nie snilo. Oczywiscie nie popieram i nie adoruje ale mial chlopisko pomysl,rozkrecil swoj interes,zostal szefem. Tak wiec to czy mąż jest po szkole zawodowej i zarabia 20.000 czy jest po Harvardzie i zarabia 200.0000 nie robi na mnie wrazenia. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Dziękuję za pozdrowienia to było bardzo miłe :) ale i tak wszystko sprowadza się do tego-zwłaszcza wśród lekarzy- żeby doborem naturalnym powiększać kasę..no sorry :classic_cool:

Gość gość
12:47 droga Pani,a czy w przypadku Pani męza nie schodzi to też do tego by zarabiał najwiecej jak sie da? Gdyby tak nie bylo to moglby pracowac po 8h na etacie i nie przejmowac sie odpowoedzialnoscią jaką jest wlasny biznes prawda?Kazdy z nas chce zarabiac godnie,kazdy z nas o to zabiega i kazdy z nas stara sie o to jak tylko może. Widzi Pani ja 25lat temu jako 15to latek na Śląsku zdejmowalem (oczywiscie ze kradlismy jako małolaci) z kolegami wegiel z pociągow by miec na buty,na pizze lub kupic sobie jakis ciuch(rodzicow nie bylo stac),dochodzilem do wszystkiego drogą wyrzeczen,kłód pod nogi i brakiem „pleców”by ktos wkrecil mnie w medyczną elite. Tu gdzie mieszkam nie musisz byc ani bogaty ani nie musisz miec ukladow,wystarczy ze masz predyspozycje i zamilowanie oraz wiedze by zdobyc zawod jaki chcesz.W Polsce wygląda to inaczej,masz szanse ale nikłe i albo jestes geniuszem lub masz uklady,albo musi ci sie poszczescic:)

Gość Marwel

Ja jestem