Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona141414

brak miesiaczki dluzszy czas

Polecane posty

Gość ilona141414

Witam , mam 20 lat . w ostatni tydzień czerwca mialam miesiaczke , po miesiaczce dostalam infekcji intymnej , poszlam do lekarza , przepisal mi globułki , wyleczylam sie . nastepnie mialam dni płodne i kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia . na samym poczatku sierpnia mialam dostac kolejnej miesiaczki , ale tydzien przed planowana @ dostałam plamien (mleczno-brazowe) trwaly jakies 9 dni , przez 2 dni mialam spokoj pozniej i znow te plamienia sie pojjawily .. trwaly do listopada (3 miesiace) i kazdego dnia mialam plamienia , czasami lekko krew ze sluzem , czasem jasno brazowe , czasem brunatne , a czasem zywa krew .. w listopadzie dostałam @ , ale trwała duzo krócej niz zwykle trwala (mialam 8 dni zazwyczaj , a trwala 4 dni) i byly to jakby krwotoki , przestałam krwawic jak przestał mnie bolec brzuch . przez te 3 miesiace bez @ schudłam prawie 10 kg , czesto mnie bolalo podbrzusze , jajniki kuły przy ucisku na podbrzusze , w nocy mialam czeste skurcze lydek , a wkladki chigieniczne musialam zmieniac co godzine , czulam sie jakby ze mnie woda sie lała ... nie mialam wogole apetytu przez pierwsze 2 miesiace bez @ , a potem moglam jesc co chwile , przy paleniu papierosa mnie odrzucalo , mialam mdlosci . podejrzewalam ciaze , ale robiac test zalaalam go woda , dopiero jak wysechl zrobilam i pokazaly sie 2 kreski , jedna rozowa rozmazana , a druga widoczna pod slonce .. od listopada mam @ juz 3 raz , ale w grudniu mialam znow 4 dni , a teraz 3 dzien mam i juz prawie nic @ ... PS . nie piszcie prosze , ze do lekarza moglam isc , albo zrobic drugi test , bo bylam za granica w pracy gdzie ciezko bylo o wolne , a apteka dosc daleko . teraz wrocilam do kraju , ale boje sie co uslysze od lekarza , moze ktos tak mial ? boje sie , ze stracic moglam dzidzi , albo byc chora ;/

Gość gość
poka zdjencie zobaczymy co da sie zrobic