Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on jest super..ale nie podoba mi sie jego fizjonomia...

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nie jest w moim typie..spotykam sie z nim mam kontakt bo go bardzo lubię, podziwiam etc..no ale jest Ale..nie podoba mi sie..nie jest w moim typie , probuje sie przełamać , on chciałby związku , nie wiem czy dam rade..znamy się 3 mies..co robic..

Gość gość
a co dokładnie?

Gość gość
Autorko witaj w klubie :) Ja też mam kogoś mamy świetne relacje super między nami się układa czuje że się świetnie rozumiemy ale z mojej strony nie iskrzy nawet ostatnio on próbował mnie zaciągnąć do łóżka i g****o z tego wyszło bo się nie mogłam przełamać :/ nawet przeszkadza mi to jak mnie całuje :/ Zastanawiam się czy dac sobie trochę czasu albo jemu , nam i postarać się dać czas by jakoś się przełamać do niego bo relacje mamy świetne i czuje że byśmy byli dobrana parą tylko czy warto się zmuszać czy coś z takiego czegoś wyjdzie ? :/ szkoda mi będzie tej naszej relacji ale właśnie analizuje sobie to wszystko i chce podjąć jak najszybciej decyzję bo bym nie chciała by chłopak bardziej cierpiał a wiem że jest zakochany i mnie kocha tylko z mojej strony ja nie czuje tego czego kompletnie nic :/ a iskrzy chyba powinno ? chociaż trochę ? sama już czasem nie wiem czy relacje są ważniejsze czy to jak się czujemy przy kimś ehh

Gość gość
No to mamy tak samo, tylko ze my sie jeszcze nie całowaliśmy....nie wiem czy da sie to przeskoczyć...sprobuj jeszcze może w łóżku zaiskrzy:)czasem tak jest a czasem jest przed pojsciem do lozka mega chemia i nagle nie ma takze zobaczyysz

Gość gość
Trudna sytuacja

Gość gość
Raczej nie zaiskrzy

Gość gość
Nie radzę się w to pakować. Moja znajomość z kimś takim trwa już ponad 3 lata. 0d początku we mnie zakochany. Jesteśmy razem w związku na odległość. Na początku było jeszcze jako tako, ale teraz do łóżka z nim nie pójdę. Unikam całowania, zbliżeń. Marzę o dobrym seksie, ale z kimś, kto na mnie działa :-(

Gość gość
Jestem chętny