Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam biustu jak o mnie myślą faceci?

Polecane posty

Gość gość
16:49 racja, zgadzam sie. Dodam tylko, ze tutaj probowano kulturalnie i madrze tlumaczyc koniobijcom, zeby nie obrazali kobiet, wielokrotnie, bo nikt nie ma wplywu na wielkosc piersi, a jeden z drugim frajerzy dalej gadaja o deskach. To sa zwykle matoly, do ktorych nic nie dociera. Pewnie dlatego wylalo sie tutaj dzisiaj duzo jadu na nich, bo juz to jest nie do wytrzymania zeby tym stulejarzom bez przerwy inteligentnie cos tlumaczyc, a oni dalej swoje. Z tymi koniobijcami nie ma co dyskutowac, ale ciezko jednak takie bzdury stulejarzy zostawic bez echa.

Gość gość
o co wy się wogóle kłócicie? Każdy zasługuje na miłość - takie jest moje zdanie. Facet kochający "deski" i "cycate" które maja ciekawą osobowośc i zainteresowania.

Gość gość
Nie przejmuj się Autorko. małe cycuszki są fajniutkie a szczególnie te z dużymi sutkami. A poza tym masz na pewno wiele innych wartości.Trzeba je tylko odkryć w sobie :)

Gość gość
16:56 I po co dajecie się prowokowac jakiemuś zagorzałemu fanowi Jenny Jameson:) Eh dziewczyny dziewczyny dla mnie wszystkie kobiety są ok o ile mają ciekawą osobowość,zainteresowania,ambicję,odwagę i dbają o siebie. Cycki mi sie podobały jak miałem 20 lat ale z wiekiem człowiek nie zwraca uwagi na takie bzdety. Dla wszystkich dziewczyn z tego forum :* byście nie myslały ze kazdy facet lubi balony rozmiar DD

Gość gość
Co myślą o Tobie faceci autorko? Myślą że grunt że masz pipuchę (do tego wygoloną mmmm) a na cycki aż tak strsznie nie patrzą wierz mi.

Gość gość
Tak naprawdę to kobieta ma się czuć dobrze. Mnie się moje nie podobają np. bo są wstrętne ale drugie może to nie przeszkadzać. Tam samo jak wielkie. Poza tym duże cycki to i kłopot duży. Bolą plecy, szybciej obwisaja. Ta która ma małe chce duże i odwrotnie.

Gość gość
wali tutaj od niektórych kompleksami na kilometr.

Gość gość
jak czytam tutaj niektórych to ręce opadają - a wydawało mi się że laski są dojrzalsze od facetów:( Tak wogóle autorko to ile ty masz lat że masz takie pytania do rozkminy? Pewnie mało bo dojrzała kobieta nie ma takich problemów.

Gość gość
dziewczyno jeżeli faceci cie olewaja to nie dlatego że masz mały biust tylko dlatego że jojczysz jak na rasową zakompleksioną masochistkę przystało. Owszem jeżeli gadasz z 20latkami to oni ie raczej zleją,młode hormony sa wyczulone na wielkosc piersi,ale dojrzali faceci 30 plus aż tak strasznie na twoje cyce nie patrzą. Grunt obyś nie była gruba bo gruba dziewczyna choćby i sie nie wiadomo jak starała to i tak będzie zlewana - przez faceta w każdym wieku :(

Gość gość
Wlasnie, czyli jednak wiekszosc opinii jest tutaj przychylna dla kobiet w ogole, a nie tylko tych z duzym biustem. Ci krytykanci malych biustow to sa jakies odosobnione przypadki gimbusow, dojrzalsi faceci mentalnie (25+) sa znacznie madrzejsi w tej kwestii.

Gość gość
Deski się bronią :D:D

Gość gość
18:34 uwolnili cie z kaftana? W szpitalu psychiatrycznym kolacje teraz podaja i pozwolili korzystac z lapka? A jedyna deska ktora widziales, to w wychodku, na ktorej siedzisz, zeby sie wysrac

Gość gość
O k****, ale mi naj***liście postów :D Mój najlepszy temat

Gość gość
Pewnie jest jakieś kilka procent kolesi, raczej ze skłonnościami homo, którym nie przeszkadzają piegi zamiast cycków. Ale wszelkie badania mówią, że większość facetów woli jednak duży biust i zgrabną figurę. Obrażanie się na rzeczywistość, wylewanie żółci i jakieś różne zabawne pseudoteorie płaskich kobiet nic w tym temacie nie zmienią. A razi w waszych wpisach agresja i frustracja, uwierzcie. Trudno, jesteście płaskie, zwyczajny pech i tyle.

Gość gość
olej ich(facetow)

Gość gość
gość dziś - wam to wiecznie coś w kobietach nie pasuje, ale wy macie się podobać tacy jacy jesteście. Dlatego nie ma co się wami przejmować. Ja też co bym nie robiła większości z was nie będę się serio podobała, bo a to za gruba, a to cycki za małe itp. Nie chce mi się już tym przejmować.

Gość gość
Ale kto ci się każe przejmować? Świat jest taki a nie inny, możesz się na niego obrażać, ale nic to nie zmieni.

Gość gość
gość dziś jak to kto? Podobno kobieta ma dążyć do tego by się podobać, by mieć faceta itp. Zewsząd taki przekaz jest wciskany a jak któraś się temu przeciwstawia to hordy Januszów i Sebixów wyzywają taką od sfrustrowanej ziejącej jadem feminazistki.

Gość gość
Nie wiem czy autorka jeszcze, to czyta i nie chce mi się wszystkich tych trollowych wypocin czytać, ale napiszę a propos zderzenia autorki z brutalną rzeczywistością, gdy okaże się, że wszyscy faceci pragną balonów jak tu wieszczą:D Mam 40 lat i jakoś jeszcze się nie zderzyłam z tą rzeczywistością i chyba to już nie nastąpi, co najwyżej za parę lat już nikogo moje cycki nie będą obchodzić, jakie by nie były I to mnie jeszcze tylko czeka :) Zawsze miałam fajnych facetów i wyszłam za mąż za przystojniaka, do tego jeszcze z kasą. Autorko, nie bierz do siebie niczego co piszą onaniści z forum dla kur domowych, którzy cycka w większości nawet nie dotykali. Mężczyzn tutaj w ogóle nie ma, ewentualnie promil

Gość gość
No akurat tutaj jest sporo sfrustrowanych i ziejących jadem, słabe to jest.

Gość gość
20.41 - kolejna bajkopisarka. Nawet nie wiesz ilu facetów zrezygnowało z podrywania cię, bo jesteś płaska. Pewnie złapałaś jakiegoś zdesperowanego wąsatego Janusza i wymyślasz teraz jakieś banialuki.

Gość gość
gość dziś no dokładnie. Może do wyobraźni trolli przemówi przykład. Taka Shakira chociażby. Nie ma wielkich balonów, nawet średnich i co jest aseksualna, niekobieca, będzie się podobała tylko krypotgejom? Będąc po 30-ce związała się z 10 lat młodszym przystojnym postawnym facetem i urodziła 2 pięknych zdrowych dzieciaków. Biorąc pod uwagę opinie serwowane na kafe to raz że nikt nie powinien jej chcieć, bo stara, dwa że powinna być bezpłodna i nie powinna mieć czym wykarmić dzieci, bo nie ma cyców w rozmiarze 75H. :D

Gość Carycka
Ciekawy ten topic. Piszcie Panowie

Gość gość
Gosciu z 20:20 to ty masz cos wielkosc****ega zamiast mozgu, a plaski jestes ponizej pasa. Normalny facet nie zajmuje sie preferencjami facetow homo, robia to tylko kryptogeje, prawdziwych facetow to gowni obchodzi, wrecz obrzydza. To jest za to twoj ulubiony temat. Gdyby w srodku nocy przyszla do ciebie mloda, zgrabna i ladna kobieta z malymi piersiami to skamlalbys, zeby ja przeleciec, hipokryto.

Gość gość
Ho ho, to deski już się porównują do Shakiry? Coraz lepszy odjazd tutaj :)

Gość Carycka
A Moze Autorka jeszcze sie wypowie

Gość gość
Mały biust, duży biust, średni biust... I tak ostatecznie chodzi o to jak ciasna jesteś tam na dole.

Gość gość
20.49 - He he he, ale frustracja poziom 10/10, już wypływa ci chyba ta żółć uszami, pisz więcej desko :)

Gość gość
Gosciu z 20:49 ciebie nawet nie mozna porownac do smierdzacego, zapchlonego menela spod budki z piwem, to bylaby dla tego menela obraza, on przy tobie to mister

Gość gość
Mały biust, duży biust, średni biust... I tak ostatecznie chodzi o to jak ciasna jesteś tam na dole. x Może dla ciebie geju.