Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam biustu jak o mnie myślą faceci?

Polecane posty

Gość prawi 121
Malych piersi nawet nie trzeba tuszowac, to była przenośnia .,,. Nie chodziło mi by je zakrywać , a o to by facet nie zwracał uwage na to ze są małe , kompletnie mu to nie przeszkadzało .,., Jesli komuś wpadniesz w oko to nie ma znaczenia czy miseczka 70 G czy raczej 65 A

Gość gość
Cieszy glos takich jak Ty, Prawi :)

Gość gość
Nie lubię dużych piersi. Może jestem popsuty ale nigdy nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia. Lubię jak kobieta ma ładną pupę i wcięcie w tali a piersi może nie mieć wcale :P

Gość gość
15:09 nastepny madry i poukladany mezczyzna :)

Gość prawi 121
Ja bym nie skreślił dziewczyny tylko dlatego ze ma spory biust ,.,. To nie biust tworzy seksapil .,., Nie mam okreslonej preferencji.,., https://www.youtube.com/watch?v=PVeAGrWJZ6s https://www.youtube.com/watch?v=4yHc_-6cgcY Zatem to czy panna mi sie podoba nie zalezy od tego co pod stanikiem ma , a raczej od całokształtu , od jej osobowosci,.., mieszka ma tutaj drugorzędne znaczenie

Gość prawi 121
mieseczka ma tutaj drugorzędne znaczenie Liczy się osobowość!!!@@!!

Gość gość
No i twarz, figura i pupa :):):):)

Gość prawi 121
shakira i rihanna ? Obie są świetne https://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k Chociaż rihanna ma większe balony ale nie ma to znaczenia przy kocich *****ch shakiry ..,., Każda z nich ma coś wyjątkowego ,

Gość prawi 121
Pamiętajcie dziewczyny każda z was jest wyjątkowa

Gość gość
Twarz jest znacznie wazniejsza, brzydka baba z duzymi piersiami sie moze wypchac ze swoja kobiecoscia

Gość prawi 121
a brzydka baba z małymi piersiami jest niby lepsza ? Powtarzam- Keira knigtley jest aseksualna Lorena z met- art to jest laseczka

Gość prawi 121
KEira knitley nigdy nie była laseczką ,.. Bije od niej zimno , chłód i aseksualnosc/.

Gość gość
Nie, brzydka baba jest przegrana, tutaj juz piersi nie pomagaja w ogole, zgadzam sie z Toba Prawi

Gość gość
A co bys powiedzial prawi takiej kobiecie od ktorej bije chlod? Zeby sie np usmiechala wiecej, czy jak?

Gość gość
O rany i wkroczył prawi ze stosem fot z gołymi babami (nawet nie wchodzę w te linki, ale założę że tam golizna) i narzucaniem swojego gustu. Ja jako kawał baby z cycem i du/pą z nikłym powodzeniem u polskich panów, powiem że niech sobie lubią co chcą, natomiast po sobie widzę, że dla większości facetów piersi są mniej ważne od szczupłej sylwetki, smukłej buzi. Po prostu wiem to z autopsji i obserwuję na co dzień. Tyle.

Gość gość
myślą „deska tereska”

Gość gość
Wlasnie, rzeczywistosc jest inna niz ta przedstawiana tu przez niektorych troli. Nie ma sie wiec co przejmowac, bo kazda pisze, ze ma inne doswiadczenia: z duzymi piersiami mowia o braku powodzenia, z malymi o powodzeniu i na odwrot. Ten jalowy spor to tylko pole do popisu dla sfrustrowanych stulejarzy.

Gość gość
....dla sfrustrowanych stulejarzy, ktorzy fapia nad swoimi opublikowanymi "cietymi ripostami". Jak troche odetchna i sie zregeneruja, to pisza znowu i tak w kolko.

Gość gość
Otoz to, wiekszosc facetow mowi, co jest potwierdzone LICZNYMI BADANIAMI I ANKIETAMI, ze wazniejsza jest dla nich twarz i figura, potem tylek a na koncu piersi. Piersi w ogole nie sa kryterium, chyba ze dla tych niewyzytych stulejarzy z czlonkami w glowach. x Desko, pogrążasz się. Wklej chociaż jeden link do tych twoich "badań". Chyba że ty je przeprowadzałaś wśród innych desek.

Gość gość
tutaj masz przyklad dwóch dziewczyn ruda i szatynka ..,,. Ruda piersi duże , szatynka małe , drobne Która mi sie bardziej podoba jako kobieta ? Oczywiscie , że szatynka fajniejsza !! I rudej spory biust nie pomaga , bo i tak wybralbym szatynkę http://www.kindgirls.com/video/ariel-lorena/8 1/ x Ruda jest tak ze sto razy lepsza, ta szatynka z klatką jak u faceta jest kompletnie aseksualna. Ruda jest jako tako, chociaż biust też za mały. Zobacz tu, jak wygląda piękna kobieta z piękną figurą: http://latestplasticsurgery.com/wp-content/uploads/2017/05/Viki-Odintcova-boob-job-photos.jpg

Gość gość
Nie lubię dużych piersi. Może jestem popsuty ale nigdy nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia. Lubię jak kobieta ma ładną pupę i wcięcie w tali a piersi może nie mieć wcale jezyk.gif x Fajnie, że geje też się tutaj ujawniają.

Gość gość
21:21 stulejarzu nie obrazaj mnie, bo sobie tego nie zycze. Skad wiesz jak wygladam? W sumie kij ci do tego, ale ja juz tu wielokrotnie pisalam wielu ludziom, ze mam obfity biust, podobnie jak i inne kobiety h--ojnie obdarzone, ktore tu pisaly i chcialy odplacic zalosnym koniobijcom pieknym za nadobne. Gdybys mnie zobaczyl, to bys slinotoku dostal, bo akurat sie wpisuje w twoj chory gust. Nie znosze traktowania ludzi jako lepszych i gorszych ze wzgledu na wyglad i dlatego chetnie tu zagladam zeby odpowiadac takim zalosnym karykaturom mezczyzn z wyraznymi zaburzeniami psychicznymi. Deska by cie predzej oszczala sikiem pajaka, anizeli na ciebie spojrzala. Ja cie nie zwyzywam od kurdupli czy impotentow, choc oczywiscie mozesz miec 150 w kapeluszu albo w gaciach trzymac zalosna galazke, zenujaca imitacje meskosci, co jest wielce prawdopodobne akurat biorac pod uwage twoje zgorzknienie, ale tego nie zrobie bo w przeciwienstwie do ciebie nie uciekam sie do gimbusiarskich praktyk. Twoj ptasi mozdzek pojal to, co napisalam? Przeczytaj kilka razy, jesli za pierwszym nie ogarnales. Jesli nazwiesz mnie tak jeszcze raz, to udowodnisz, ze jestes zwyklym prostakiem, intelektualna ameba nie rozumiejaca najprostszych slow i narazisz sie na smiesznosc, po prostu.

Gość gość
Jesli masz taka klatke jak te kobiety, to nalezy tylko wspolczuc. Facet bez wlosow na klatce piersiowej to zwykla c***a. Tylko prawdziwy facet ma zarost na piersiach.

Gość gość
Agresywna desko, żadna kobieta z dużym biustem tak by się nie pluła w tym temacie. Jesteś żałosna.