Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł25l

Czuje się okropnie.

Polecane posty

Gość Paweł25l

Hej, jestem Paweł i chce zapytać o poradę tutejszych kobiet. Mam 25 lat, poznałem w internecie kobietę 5 lat od siebie starsza. Spotykamy się już prawie 2 lata, niestety rzadko, bo mieszkamy daleko od siebie, a sytuacja nie pozwala na częstsze spotkania. Jak pierwszy raz mieliśmy się spotkać miało to wyglądać typowo koleżeńsko, ponieważ różnica wieku itd. oboje mieliśmy problemy i dlatego też tak dobrze rozmawiało nam się i postanowiliśmy się spotkać. Na naszym pierwszym pierwszym spotkaniu na neutralnym gruncie, nie u mnie, nie u niej, w hotelu w turystycznym mieście spędziliśmy bardzo przyjemny dzień, a wieczorem wypiliśmy trochę i zaczęliśmy się całować, rozbierać. ( Ona bardziej to wszystko inicjowała, ponieważ ja nigdy wcześniej nie byłem w żadnym związku) Niestety na kolejnych spotkaniach wszystko się popsuło, niby jesteśmy parą, ale to ja zawsze proponuje spotkania, przytulam ją, caluje. (Powiedziała mi już jakiś czas temu, że nie lubi się całować, bo nie sprawia jej to przyjemności, a przytulanie odpowiada jej tylko w małych ilościach, tylko dlaczego ona przez ten cały czas nigdy mnie nie pocałowała, przytuliła? Czy to przez to, ze ja nie potrafię za długo być przy niej obojętny i zawsze podejdę i przytule, pocałuje? :( Po tym jak ostatni raz się z nią widziałem czuje się bardzo źle, za każdym razem miałem nadzieje, że ona się chociaż trochę zmieni, że z czasem może coś do mnie poczuje. Ja się w niej bardzo mocno zauroczyłem, może zakochałem, ale ona nie czuje nic. Ja po każdym spotkaniu czuje jej brak koło siebie, ale jak spytalem czy ma tak samo odpowiedziała, że nie będzie kłamać i że tak nie ma :(( Czy to normalne? Kim ja dla niej jestem :( Nie wiem co ja mam robić, strasznie się czuje, nigdy w życiu nie czułem się gorzej. Wszystko chce ze mnie wyjść.

Z tego co piszesz to jesteś w niej zakochany... taki "związek" na dłuższą metę nie ma sensu. Ona ewidentnie się Tobą bawi. Wiem że jest i będzie Ci ciężko ale powinieneś to zakończyć i znaleźć sobie dziewczynę w swoim wieku. Pozdrawiam

Gość gość
Co za wstrętna baba. Przykro mi. Weź ją zostaw

Gość gość
A na co liczysz głąbie utrzymujący kontakty intymne z kilkoma kobietami i flirtujący w necie jeszcze z innymi?

Gość gość
moze ktos ja wczesniej zranil/zawiodl i teraz trzyma dystans.

Gość Pawel25l
Ja liczyłem na coś więcej. Myślałem, ze z czasem będzie tylko lepiej, a jest gorzej. Myślałem o niej cholernie poważnie, ale wszystko się psuje i jest coraz gorzej. Nie wiem jak mam to naprawić.

Gość gość
Weź się za młodsze, a nie za stare baby.

Gość Pawel25l
Ale wiek jest dla mnie nieistotny. Podoba mi się i tego nir zmienię.

Gość Cooliberek
powinieneś to dobrze przemyslec jak ona tak juz robi teraz to wątpie zeby się zmnieniło coś w jej zachowaniu

Gość Paweł25l
Bardzo chciałbym cod zrobić. Tylko aż mnie skręca gdy czuje jej zapach, a jak ją widzę nie mogę być obojetny, muszę podejść i chociaż przytulić

Gość Pawel25l
Napisałem jej kilka słów o już się nie odzywa. Poprostu brak mi sił. Dlaczego to musi tak boleć? Mimo tego, ze jestem facetem aż chce mi się płakać.

Gość Pawel25l
Kocham ją. Bardzo...

Gość gość
to się odkochaj i znajdź inną, której będzie zależało bo ewidentnie widać że jesteś tylko zabawką i albo kogoś innego dobrze kryje albo nie zdziw się jak z dnia na dzień ciebie zablokuje wszędzie.

Gość Pawel25l
Ale to nie jest takie proste. Ona jest po jednym, krotkim nieudanym zwiazku. Ze mna stracila dziewictwo i ja dalej nie rozumiem tego wszystkeigo. Moze ona poprostu taka jest? Moze powinienem to zaakceptowac?

Gość gość
Nie lepiej poszukać kogoś, kto lepiej do Ciebie pasuje? Nie każdy lubi ciągle się przytulać, całować, nie każdy ma takie duże potrzeby, ludzie są różni. Może poprzedni związek dał jejtak w kość, że już nie chce się angażować tak mocno, a może już nie potrafi.

Gość gość
autorze jesteś zapchajdziurą po tamtym facecie dla niej.

Gość Pawel25l
Tylko ona z kims byla 5 lat temu, troche dawno.

Gość gość
Chyba po prostu się nie dopasowaliście.

Gość gość
Autorze bedzie lepiej jak poszukasz kogos w swoim wieku i najlepiej blizej, ciezko tworzy sie zwiazki na odleglosc. Moze ma jakies problemy, o ktorych nie chce Ci mowic i nie potrafi sie zaangazowac. Moze poprzedni zwiazek ja wypalil.

Gość Pawel25l
dla mnie baaaardzo pozno zeby to zakonczyc, za pozno. zbyt mocno sie zaangazowalem

Gość gość
No, ale nie masz innego wyjscia. Sam zwiazku nie stworzysz.

Gość Pawel25l
Wiem, bede musial to jakos przetrwac, a boli mocno, nigdy w zyciu czegos takiego nie czulem. Wnetrznosci mi drzą w srodku, nie moge przestac myslec o tym, ze moge juz jej nie zobaczyc

Gość gość
Tak będzie lepiej, jak juz się nie zobaczycie. Będzie bolało jeszcze przez jakiś czas, ale przejdzie, w końcu przejdzie i będziesz sie cieszył, że skończyło się to teraz, a nie później.

Gość Pawel25l
ile masz lat? jak masz na imie? doradzasz mi, chcialbym wiedziec jakie masz doswiadczenie

Gość gość
Magda, jestem sporo starsza od Ciebie. Zobaczysz, ze z czasem to uczucie minie. Musisz znalezc sobie jakies zajecie, zeby nie myslec o niej.

Gość Pawel25l
ile masz lat, skoro piszesz, ze jestes sporo starsza ode mnie?

Gość gość
Jestem po 50

Gość Pawel25l
moglibysmyy chwile pogadac?

Gość gość
jeśli daleko mieszkacie od siebie to przypadkowe spotkanie nie grozi, autorze poboli, po cierpisz kilka miesięcy ale to przejdzie.

Gość gość
mozemy