Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleks małego penisa

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mój chłopak ma kompleks małego penisa. Jest w nim utopiony po uszy :( jesteśmy ze sobą pół roku i zdarzało się że mnie nie zadowolil bo doszedł wcześniej i czuję się przez to beznadziejny bo uważa że jest za mały. Wszystko co jest nie tak obraca w rozmiar. Wg mnie jest poprawny i dość intensywnie czuje jego wielkość w sobie. Powiedzcie co mam zrobić? Jakie gesty w kierunku jego penisa? Dodam że jedynie jak przy lodzie otworze gardło i wkładam całego do ust to po wszystkim jest mu lepiej bo widzi tak naprawdę jak muszę się namęczyć żeby włożyć całego. Ale to jest nie wystarczające. Proszę o pomoc

Gość gość
Zrob zrzut z screena i Pokaz mu ten post!! Jestes idio tą,skoro sam fakt nie przemawia do ciebie ze podczas loda wchodzi do gardla to znaczy ze za duzo naogladales sie p****li

Gość gość
Mały to tak do 10 cm.do 15 średni powyżej to już duże i bardzo duże .sam myślałem że mam małego a mam 14-15 i to potwierdziły wszystkie kobiety nawet niektóre twierdziły że jest duży bo ich poprzedni faceci mieli dużo mniejsze .więc problem jest bezzasadny

Gość gość
skąd ty wziołeś to zdjęcie bo nie wierzę że to twoj

Gość gość
ja mojego potrafie do srodka schowac

Gość gość
Pomocy jakąś rade

Gość gość0909
Gosc 11:51 jesli masz jezyk sprawny to chetnie bym si spotkala,nie wez mnie za dziwadło ale kreca mnie faceci z mniejszymi przyrodzeniami. Przynajmniej mam ten plus (i ty tez) ze moge go w buzi calego trzymac i wiercoc jezyczkiem tak jak tego pragnalbys:)

Gość gość
Moimi 14cm laska sie dlawila

Gość gość
Ja polecam stosowanie tabletek, które pomagają zwiększyć rozmiar skutecznie i w bezpieczny sposób. Moim zdaniem najlepsze są tabletki Member XXL. Można o nich poczytać więcej i kupić tutaj: http://nplink.net/lrDAGuD0