Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinka323

Pomocyy! Nie wiem co robić

Polecane posty

Mam 14 lat i ostatnio z moim chlopakiem wzajemnie sie maturbowalismy. Przybliżę trochę co dokladnie sie stalo. Bylismy w ubraniach mislismy tylko zdjęte spodnie i bielizna do polowy uda. Wiedzial ze za chwile dojdzie wiec wyjął reke z mojej pochwy i wsunął mi majtki. Nastepnie on doszedl i mielismy jego sperme na rekach, odrazu podal mi chusteczki zebym wytarla rece. Nic wiecej nie robilismy. Kilka minut pozniej poszlam do lazienki i najpierw zrobilam siku a doperio pozniej umyłam rece. Pózniej wrociłam do chlopaka i juz sie tylko przytulalismy . Czy istanieje mozliwosc ze na moich rękach pozostała sperma i robiąć siku i wycierająć poźniej papierem moglam przenieść plemniki do pochwy? Czy moglam po tym zajsc w ciąże? Warto jeszczde zaznaczyc ze mialam dni plodne i ze od tego zdarzenia minęło dwa dni (2 stycznia) Bardzo sie boje wiem ze pewnei wiele osob napisze ze to bylo nieodpowiedzialne no ale stalo sie. I naprawde okropnie sie boje moj chlopak tak samo. Moze nie porzebnie panikujemy dlatego proszę o pomoc.

Gość gość
Znowu to głupie prowo :D

Spokojnie ;) nic takiego nie będzie ,nie będziesz w ciąży ;) oczywiście jest jakieś tam prawdopodobieństwo ze może tak być xd a powiedz mi jesteś dziewicą jeszcze?

Gość gość
olinka pare dni temu ten sam topik był Po co zakladasz jedno i to samo?

Gość gość
następnym razem niech ci grzebie w analu

Gość gość
Nie obawiaj sie.