Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwaplusdwa

Trudny temat. Randki po raku piersi.

Polecane posty

Gość Dwaplusdwa
Nie jestem desperatka. Gowno wiecie jakim czlowiekiem jest ktos kto przeszedl cos takiego. Gowno wiecie. Zaluje ze zalozyam ten temat. Jestem wsciekla. Wyobraz sobie gnoju, ze obcieli Co fiuta. W koncu to Twoj organ meskosci. Nie doswiadczysz po tym poczucia utraty wlasnie wartosci? Pomysl zanim cokolwiek napiszesz.

Gość gość
Autorko, moim zdaniem osiagnal co chcial i wycofal sie. Nie z powodu blizn. Jak sie kogos kocha to takie rzeczy nie przeszkadzaja. Facet od poczatku nie mial powaznych zamiarow. Jest pewnie typem zdobywcy. Poznalam kiedys faceta przez internet. Byl dla mnie bardzo mily. Codziennie rano sms z zyczeniami milego dnia. Rozmowy telefoniczne - to on dzwonil. Wydawalo mi sie ze bardzo dobrze dogadujemy sie. Po kilku spotkaniach poszlismy do lozka. Od tamtego spotkania oslabil sie kontakt. Nie napusal ani nie zadzwonil pierwszy. Kiedy ja to zrobilam niby byl mily, niby rozmawialismy jak wczesniej ale sam i tak nie odezwal sie. Kiedy proponowalam spotkanie to nie miał nigdy czasu. Szukalam wtedy winy w sobie. Potem kontakt urwal sie bo przestalam inicjowac rozmowy. Po jakims roku odezwal sie do mnie ale ja juz nie chcialam miec z nim nic wspólnego. Autorko nie obwiniaj sie za to ze facet jest dupkiem. Ciezko znalezc kogos normalnego. Duzo facetow niby chce kpgos poznac na powaznie a to zwykli bajeranci. Zycze Ci wsxystkiego dobrego.

Gość gośća
Autorko, moim zdaniem osiagnal co chcial i wycofal sie. Nie z powodu blizn. Jak sie kogos kocha to takie rzeczy nie przeszkadzaja. Facet od poczatku nie mial powaznych zamiarow. Jest pewnie typem zdobywcy. Poznalam kiedys faceta przez internet. Byl dla mnie bardzo mily. Codziennie rano sms z zyczeniami milego dnia. Rozmowy telefoniczne - to on dzwonil. Wydawalo mi sie ze bardzo dobrze dogadujemy sie. Po kilku spotkaniach poszlismy do lozka. Od tamtego spotkania oslabil sie kontakt. Nie napusal ani nie zadzwonil pierwszy. Kiedy ja to zrobilam niby byl mily, niby rozmawialismy jak wczesniej ale sam i tak nie odezwal sie. Kiedy proponowalam spotkanie to nie miał nigdy czasu. Szukalam wtedy winy w sobie. Potem kontakt urwal sie bo przestalam inicjowac rozmowy. Po jakims roku odezwal sie do mnie ale ja juz nie chcialam miec z nim nic wspólnego. Autorko nie obwiniaj sie za to ze facet jest dupkiem. Ciezko znalezc kogos normalnego. Duzo facetow niby chce kpgos poznac na powaznie a to zwykli bajeranci. Zycze Ci wsxystkiego dobrego.

Gość gość
zrozum wreszcie, że nie chodzi o Twoje blizny. chodzi o to, że on nie był zainteresowany niczym więcej niż łóżkiem. To nie jest złośliwe, że ludzie Ci piszą co myślą. I jeśli będziesz postrzegać siebie przez pryzmat blizn, to w życiu nie znajdziesz fajnego faceta. Oni nie lubią kompleksów. A blizny to taki sam kompleks jak duży nos czy grube udo albo liczne rozstępy po ciąży.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak się zachowuje oraz czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl