Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w związku zawsze stawiają na pierwszym miejscu dzieci lub ojca

Polecane posty

Gość gość

No właśnie ? porzucone po rozwodach w separacji lub singielki Zawsze w nowym związku partner jest na 3 miejscu. Dzieci były mąż ojciec dzieci lub ojciec dzieci zawsze jest wyżej niż nowy partner. Nagle ojcowie dzieci zaczynają się interesować dziećmi, wpieprzają się wszędzie tak aby rozpieprzyć nowy związek. Są to akcje zaczepne, chwilowe tak aby jak najwięcej uprzykrzyć życie nowemu partnerowi. Nowy partner jest do zrób to, zrób tamto, spieprzaj z domu z pola widzenia gdy ojciec dzieci pojawia się nagle znikąd i w takim samym tempie znika. Partnerka nie ma czasu na to na tamto, dzieci były mąż - ojciec dzieci. A ty tyraj przynoś kasę, wychowuj i zajmuj się obcymi dziećmi a przy każdej nadarzającej się okazji jesteś porostu kopany z dópę . Partnerka nie ma czasu, ochoty i chęci na seks. Innych dzieci już nie chcę bo ma nauczkę z poprzednich związków. Więc po co jej nowy partner ? Zrób zakupy,pracuj na całą rodzinę, zabierz nie swoje dzieci do parku, zarób na ferie. Spieprzaj z pola widzenia gdy tatuś przychodzi do dzieci. Znoś wieczne fochy i niezadowolenia partnerki która obraża się o wszystko co powiesz i o wszystko co nie zrobisz według jej sugestii. Wiecznie zmęczona ! na nic czasu oprócz dzieci nie ma. Nie ma kompletnie czasu na jakiekolwiek bycie sam na sam z partnerem. Ma za to czas na godzinne gadanie z koleżankami przez smartfony, twe tery FBucki. wypady z koleżankami na pogaduchy bo przecież ona musi się rozerwać ba ma ciężkie życie matki wychowującej dzieci. Obiad sobie odgrzej lub zjedz na mieście. Wieczne opierdólanie że musiałeś zostać i ciężko pracować w pracy i ona musiała przestawić i przeorganizować cały dzień. Ojciec dzieci nagle jest chwalony jak się dowiedział że Ty nie możesz być o normalnej porze w domu, jaki on dobry bo on zawsze może ( może wtedy żeby wkórwić Ciebie )

Gość gośćsfdsgfdgfd
rzuć tą babę i znajdź taką która nie ma dzieci - będziesz nr 1

Gość gość
zrób sobie dziecko to zobaczysz czy bardziej sie czujesz za nie odpowiedzialny , czy za d...która akurat trącasz.

Gość gość
a ile ty masz lat synku, że potrzeba ci stałej opieki?

Gość gość
To dla czego Kobiety narzekacie że nikt z wami nie chcę być ? Jak nie macie w ogóle czasu nawet na partnera który rzeczywiście was pokochał ? i i W normalnej rodzinie ! wszyscy są na równi ! a nie moje dzieci, ojciec dzieci, dziadkowie itd. płakać się chce. i i Po CHÓJ my jesteśmy potrzebni ?? do zarabiania i zapierdólania na nie swoje dzieci. A one kopną cię w DÓPĘ przy pierwszej nadarzającej się okazji bo jesteś nikim dla nich ? bo pieniążki mamusia daje biorąc wcześniej z konta mojego. I KÓRWA jaka odpowiedzialność ?? ja mam do końca życiu usługiwać PANIUSIOM które się dópcyły narobiły dzieci, tatuś dzieci się znudził to kop w dópę . Dzieci już nie chce bo porównuje mnie do tych dópcylangów, sex się znudził bo dópcylangi pżedópcyli na wylot swoją byłą. A mi zostaje wychowywanie bawienie bachorów nie swoich bo tatuś poszedł w Tango a mamusia pokrzywdzona przez los

Gość gość
wysmarkaj nos i idż spać

Gość gość
Wszystkich boli, wszyscy milczą gdyż to co napisałem bo to PRAWDA Jakieś mordy które nie wiedzą co napisać bo wszystko to prawda piszą krótkie bzdury - zaczepki

Gość bierz se nie dzieciatą
dlatego samotnych matek nikt nie bierze, bo to towar 5tej kategorii, chyba że na roohanie i tyle

Gość gość43
Towar to ty sam jesteś ostatniej kategorii a brać to sobie możesz psa ze schroniska. Jak będzie cię chciał. Do autora. Rzeczywiście nieciekawa sytuacja. Jak już zdecydowała się na związek to powinna traktować cię i szanować jak partnera. Też byłam samotną matką, od 6 lat jestem w nowym związku i powiem ci tyle ze twoja partnerka kompletnie cię nie szanuje. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet musiał wypieprzac bo tatuś przychodzi do dzieci. Mam dwóch dorastających synów, ale oni go szanują i liczą się z jego zdaniem, nawet bardziej niż z moim. A jak tatuś dzieci rzeczywiście tak się wpieprza to postaw jej warunek: ty albo on. Niech się zdecyduje z kim chce być. Najwyraźniej to właśnie jej pasuje, ty zapieprzasz i dajesz kasę, tatuś zajmuje się dziećmi. On awansował na dobrego tatusia a ty zawsze jesteś pod ręką jak koło ratunkowe.

Gość gośćmen
Nie kobiety, tylko kobieta. Ta kobieta. Źle trafiłeś. Bierz to na klatę, albo zrób coś z tym, ale nie biadol bo niesmak wzbudzasz.

Gość gość
kopnij w doope tą tępote bo jeszcze zacznie ci się od niej głupota udzielać, ale ty patrzysz że "ładna" i to ci przyślepia logike, daj se jednak spokój

Gość gość
a faceci moze sa lepsi?najgorsze g..no do wtepniecia to atrakcyjny przystojniak z 5 dzieci kazde z inna kobieta.Taki sie zakrecil kolo mojej kolezanki, ale byla madrzejsza i skonczylo sie na wymianie smsow i to tylko z ciekawosci bez zamiaru spotkania.A on liczyl na szoste do kolekcji

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Gość gość
gość 2018.01.04 - a co ty mozesz wiedziec o wychowywaniu dzieci ? wiekszosc facetow nic nie robi jak urodzi sie dziecko, wszystkim musi sie zajmowac kobieta, a facet tylko lezy, oglada mecze i czeka az pod ryj mu zona obiad podstawi faceci to lenie, nieporadne dzieci ktorym trzeba uslugiwac, nianczyc bo sami sie nudza ZAL dlatego jestescie zbedni kobiecie, nie ma z was zadnego pozytku, zadnego ! do niczego sie nie nadajecie zycie z wami to meka , gorzej niz z dzieckiem i z psem, jestescie zalosni

Gość gość
autor ma dwie lewe rece, zdziwiony ze jak kobieta musi sama dzieckiem sie zajmowac, wychowywac je teraz sama przez 18 lat to on sam nawet majtek sobie nie wypierze bo nie umie, sam sie nie karmi bo nic nie potrafi zrobic, ojoj ojoj ojoj jaki biedny chlopiek niedostosowany do doroslego zycia ... cale zycie mamusia za niego wszystko zrobila a teraz liczyl ze zona bedzie mu dupke do konca zycia podcierac i nagle zdziwiony ze podciera dziecku a nie mu ojoj ojoj :Dmoze do mamusi idz to cie nakarmi jak sam nie umiesz, moze majteczki tez ci wypierze bo ty sam sobie nie umiesz, moze jakies zajecie ci znajdzie, pobawi sie z toba jak sam sie nudzisz, ojoj co za nieporadne duze dziecko i jak biadoli ze zona sie nim nie zajmuje :D to do mamuni idz , mamunia cie na kolanka wezmie i sie toba zajmie

Gość gość
DO dziś NIE piertol o majtkach ! o karmieniu i o mojej matce ! bo całe życie dokąd żyła poświęciłem jej kosztem swojego życia prywatnego ! Jak jepana dziewczynko Ty się szlajałaś po dyskotekach i nadstawiałaś swoją rozczochraną i prowadziłaś życie towarzyskie ja musiałem chodzić za mamę do brata na wywiadówki w wieku 19 lat ! ! mając 15 lat już pracowałem i wypłaty musiałem oddawać mamie bo jepany ojciec nas porzucił ! Co ty kórwa wiesz o moim życiu ! musiałem pracować i uczyć się mając 15 lat Kórwa pomagałem jej przez całe życie. SPIERDÓLAJ od mojej MAMY jak najdalej . Nigdy nikt mi nie gotował obiadu a prania niestety robię sobie sam i nawet mając pralkę wolę ręcznie ****nó kobitko. Nie szukam kobiety do utrzymania z stadem dzieci każde mające innego ojca ! Najpierw trzeba myśleć ! i nadstawiać takiemu któremu się nie znudzi stukanie głupiej puszczalskiej kobitki - która do końca życia bedzie obwiniała facetów za to że sama najpierw puściła się o oni po kolei ją rzucali. Po co mi kobieta do związku która na każdym kroku tylko podkreśla mój synek moja córka jej tatuś - którego nie ma ale jest ważniejszy o mojej osoby. Będę zapier..... na nią i na całą jej rodzinę nie dostając nic w zamian i przy pierwszej okazji dostanę kopa w dópę jaki nikt ważny. Chcecie Kobiety z dziećmi wartościowego faceta który pokocha Ciebie wraz z dziećmi to musicie na równi traktować partnera a nie doić wymagać i nic w zamian nie dawać. Pokrzywdzone przez los matki z dziećmi na własne życzenie - Tak sobie wybrałyście to tak macie .

Gość gość
Myślę że kobieta z dzieckiem(ćmy) żyjąca w związku z innym mężczyzną i nie mająca z nim dzieci w chwili kopnięcia go w DUBĘ powinna oddać wszystkie pieniądze które ON dawał na wychowanie nie swoich dzieci. Wtedy może matki z dziećmi nauczyły by się traktować takich facetów nie jak skarbonki.

Gość gość
Zmam taką wariatkę co mąż zostawił ja z dziećmi dla nastolatki i gdy już sobie debilka fajnego faceta bo trudno z dwójką dzieci znaleźć faceta. To były tak robił że nawet z nią się zawsze przestał by go zostawiła i gdy zostawiła to on ja zostawił. Ta sa tępe babki!

Gość gość
Jest możliwość odzyskania kasy która lozylo się na nie swoje dzieci ale czysto teoretyczna. Ok wygra się w sądzie ale tępa dzidą żyje z alimentów i 500+ a tego komornik nie zabierze.

Gość analiza danych do obróbki
baby ZAWSZE stawiają dzieci przed facetem, nawet jeśli to JEGO dzieci, facet spada na drugi plan gdy narodzą się dzieci, potrzebny jest tylko do przynoszenia kasy, a co dopiero obcy facet którego to nie są dzieci, taki to jest gdzieś na 8mym miejscu za teściową. Facet wolny bezdzietny powinien szukać wolnej bezdzietnej a nie pakować się na 8my plan do jakiegoś związku który od początku będzie już niewypałem. Tylko desperaci łapią się brzytwy gdy toną.