Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Jak będziecie się tak bzykały raz w miesiącu to faktycznie starość was zastanie

Akturat częstotliwość 'bzykania' nie ma tu nic do rzeczy.. staramy sie od 7 miesięcy, ale mam Pcos, co troszkę komplikuje sprawę hehe ale wkoncu sie uda. Ostatni cykl zapowiadał sie obiecująco ale zeby nie bylo nudno to zrobił mi sie torbiel i nie wyszło..

Hmm.. no pewnie trzeba próbować.. moj koleżanka też niby miała PCOS a urodziła zdrowego chłopczyka.. także nie ma co sie załamywać.. ;)

Gość Malina352
Cześć dziewczyny u mnie 48 dc. Czekam na @ bolą mnie już piersi więc na dniach powinnam dostać. Nowy cykl rozpoczne z ovarin. Dużo o nim czytałam i chce go spróbować. A jak u was?

Gość Moniczka1990
Agaaa no to życzę powodzenia Tobie również. Może w koncu nam się uda.. Ja czekam do soboty - mam nadzieję że @ się nie pojawi... :)

Gość Malina352
Ja tak sobie sama policzylam termin @ to jak w 28 miałam silny ból jajnika a w poniedziałek był już po owu to tak w sobotę lub niedzielę powinnam dostać @.

Malina mnie tydzień po owu czyli tydzień przed @ też bolały strasznie piersi.. myslałam ze dostane wczesniej.. ale okazało sie ze nie dostałam wiec kto wie.. może to oznaki ciąży..;P

Amilia a Ty nasza ciężarówko jak tam sie czujesz.?:p byłaś u lekarza.?;p

Gość Malina352
Całe piersi cie bolały? Mnie bolą przy ucisku i sutki też. Czasem też zaswedza.

a u mnie bylo tak ze owu mialam mieć 15 dc. 19 poszłam do gina zobaczyć co i jak i okazalo sie ze mam ta torbiel ale powiedział zeby sie nie przejmować bo i tak mogło dojść do jajeczkowania. No i dosłownie od tej niby owulki bolały mnie piersi i jajniki dzien w dzien.. w poniedziałek nagle ustało, wczoraj dostalam plamien i ból wrócił ze zdwojona siła a dzisiaj juz @ i dalej boli hehe

Gość Malina352
Mnie już tak bolą od ponad tygodnia. Ale nie chce znów się nakręcac.

Gość Malina352
Bolał mnie lekko brzuch jak na @ ale ustal jakieś 3 dni temu. Jedynie to kluja mnie jajniki na zmianę. Eh już bym wolała żeby @ przyszla

mnie jeszcze tak jakby "ciągnęło" podbrzusze.. takze serio myslałam ze dostane wcześniej okresu.. pierwszy test zrobiłam juz 4 dni przed okresem i była juz leciutka kreseczka ale był on bardzo czuły..

Gość Malina352
Iwonexx a pamiętasz jak się nazywał? To rozpoczynasz nowe starania?

tak pamiętam.. facelle ale musisz zerknąć bo są 3 rodzaje.. ja miałam ten o czułości powyżej 10 a są jeszcze 20 i 25 jak sie nie myle.;) tak tak.. zaczęliśmy.. wczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywny zobaczymy jak dzisiaj bedzię ;)

Gość Malina352
Jak to mówią że po poronieniu się jest bardziej plodny więc może i wam się uda. Mnie niestety to nie dotyczy bo od 5 miesięcy nie mogę zajść.

Gość gość
Fajnie ze temat odżył :) Ja czuje się coraz bardziej ciazowo obecnie leci 7 tydz lekarza pierwsza wizyte i usg mam w piątek, za dwa dni. Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki za was :) Amilia

Spokojnie Malina.. wszystkie ogarniemy temat.;-) ja jestem dobrej mysli.. jutro ide do lekarza wiec zobaczymy czy cos mi powie..

Gość gość
Aga wszystkie ciąże za pierwszym razem :) Amilia

Amilia bogini plodnosci haha.;) chociaz nie powiem mnie tez udalo sie w pierwszym.cyklu.. zobaczymy czy teraz sie tez uda.xD

Iwonexx życzę Ci tego ☺️ A czy któraś z Was moje drogie Panie ma jakies problemy zdrowotne? Mam nadzieje ze nie ale pytam z ciekawości

Gość gość
Tak ja cała litanie ale nie przejmuje się tym bo musiałabym trumnę i kwaterę na cmentarzu kupić... mam 28 lat a na kacie zapaść ze śmiercią kliniczna, dwa stany przed zawałowe silna arytmię oraz przerwana diagnozę w kierunku nowotwora ale da się żyć :) i na dodatek jeszcze się tym życiem cieszyć, najwyraźniej jak to mówią Bog w dzieciach mi wynagrodził :) Amilia

Gość Malina352
Aha ja nie mam żadnych. Chyba jutro kupię test. Wyjdzie już w miarę wiarygodny?

Gość Malina352
Aga ja nie mam żadnych. Amilia oby było wszystko dobrze, tego ci życzę Iwonexx to ginekolog stwierdzi czy doszło do owulacji u cb oczywiście jeśli zrobi ci usg. Ja po poronieniu nie miałam usg.

Gość Malina352
Aga ja nie mam żadnych. Amilia oby było wszystko dobrze, tego ci życzę Iwonexx to ginekolog stwierdzi czy doszło do owulacji u cb oczywiście jeśli zrobi ci usg. Ja po poronieniu nie miałam usg.

Gość gość
Wiarygodny będzie jeśli minęło 12-14 dni od przypuszczalnej owulacji. Tylko nie kupuj jakiś wymyślnych testów najszybciej pokaże ci bobo albo pink w tradycyjnej czułości 25