Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Hej moja zona po pijaku pisze od jakiegos czasu z innym facetem.ostatnio ja przylapalem na pisaniu i zabralem tel.co teraz mam myslec i co zrobic ?

Gość gość
Pogadaj ją, zaptaj co sie dzieje w jej zwiakzu, ze szuka rozmowy z kims innym. Zakochane kobiety po naprawde dlugim czasie uciekaja po pijaku, cos musi sie dziac.

Gość gość
Facet piiiipa co daje żonie pić. Gdzie masz jajka? Bo o jajach jestem pewna ze nie slyszales

Gość gość
Od czasu do czasu spotka sie z kolezankami .wypija po 2 moze 3 piwa i sie rozchodza bo kazda ma dzieci .my mamy dwojke .wiec wiadomo obowiazki .ja pracuje za granica .czesto wyjezdzam

Gość gość
Wiec wroc albo sie rozwiedz. Co to za zwiazek na odleglosc. Ty za granica skoczysz w bok, ona w koncu wyjdzie do ludzi, znajdzie sobie kogos, potem jej wp********z, no a potem sie znienawidzicie. Moj maz tez pracowal za granica, teraz Doskonale wie, ze albo ja czyli jest ze mna co noc (praca na miejscu), a jak mu sie zachce wyjechac to najpierw rozwod. Meza tez trzeba sobie wychowac. Jak ona pije I pisze to nie kocha cie, alkoholem zabija wyrzuty sumienia. Dobranoc

Gość gość
Wtedy moja zaczyna sie zalic do przyjaciela.on wynikajac z rozmow ja olewa i tylko odp .dodam ze zawsze pisala po pojaku i o poznych porach .teraz zaluje za to co zrobila

Gość gość
Problem w tym ze kocha i teraz bardzo cierpi .juz sie nie moge patrzec jak ciagle ryczy po katach.przeprasza itd

Gość gość
Kto ryczy po katach iczemu?

Gość gość
No moja zona .mowi ze zrobila zle ze nie zasluzylem itd a jednak pisala i to nie raz .ja nie wyjezdzam dla wlasnego widzi mi sie .mamy kredyt i niestety jedno musi sie poświęcać ale czy to powod ?

Gość gość
Powod jest taki, ze zaniedbales ja ( w slowniku kobiet jesteś pipą). Teraz znajdzie se nowego bolca

Gość gość
Spicie juz ?

Gość gość
A jak ona ciagle ryczy po katach a ty nic z tym nie robisz to jestes piiipa razy dwa. Nie dziwie sie ze szuka

Gość gość
Sex ma zawsze z******ty na to nie narzeka .bardziej wytknolem kilka wad .powiedzialem w nerwach ze jest do niczego i takie tam .wziela sobie to do serca a po pojaku sie chciala komus obcemu wyzalic

Gość gość
Ona nie ryczy zawsze tylko teraz po tej akcji jak ja nakrylem.kumasz

Gość gość
Wytykanie wad spoko ale nie w klotni. Skoro ryczy po tym jak zostala nakryta to na moje oko dziewczyna sie zalamala

Gość gość
Dostala nauczke ktora popamieta do konca zycia ale za zle mi nie ma.poza tym powiedzialem o tym jej matce i bratu .dla nich to byl tez szok bo mysleli ze jestesmy szczesliwa rodzina .dodam ze zona ma wszystko o czym marzy i dzieci tez

Gość gość
Dlaczego powiedziales jej matce I bratu? To wasze sprawy. Nie rozumiem

Gość gość
Ojej wspolczuje, ja gdybym nakryla mojego faceta jak czatuje z innymi lub zadowala sie na kamerce to od razu koniec zwiazku. Nie znioslabym.... powaznie

Gość gość
Chcialem wyzucic ja z domu ale nie mialem sumienia.wystawilem tylko za drzwi na minute komoletnie naga .potem nie wpuscilem do domu i jechala w nocy do matki po zapasoey kluch rowerem w szpilkach w sylwestra.myslalem ze ja zabije za to

Gość gość
Bo oni maja na nia duzy wplyw.niech wiedza co sie dzieje ja sie nie wstydze bo ja jestem jej wierny jak pies mimo ze okazji jest tak wiele

Gość gość
"Wierny jak pies" w tych czasach. Nie bajeruj

Gość gość
Nie po to zrobilem 2 dzieci .wybudowalem dom i pol zycia spedzilem za granica zeby wszystko rozj***c przez glupi skok w bok .szczeze wilal bym sobie zwalic niz dotknac innej .najlepszy sex mam z moja zona i nie zamierzam probowac z zadna inna bo do mojej napewno nie dorasta

Gość gość
01:27 skoro maja taki wplyw na nia to uwazaj, moga ja nastawic przeciwko tobie

Gość gość
Nie ma takiej opcji .mamy bardzo dobry kontakt. Kazali sie pogodzic .przeprosic i zyc dalej juz bez takich akcji .

Gość gość
01:32 fajnie o niej piszesz. Jesli naprawde kocha tamtego a on ją to wiesz, ze malzenstwo I tak ci sie rozpadnie?

Gość gość
Jakie kocha ty wogole widzisz co ja pisze .ona nigdy z gosciem nie gadala twarza w twarz kilka razy sie pouzalala i to wszystko.zreszta jak by tak bylo to bym to zauwazyl

Gość gość
Nie. Kobiety to świetne aktorki. To co ona, wyje bo zdradzila? Glupia:)

Gość gość
Juz nie wyje .wyla bo bala sie ze ja wywale albo sam pojde w chuj