Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj penis ma 13 cm a przede mna sex

Polecane posty

Gość gość

Mam problem przede mna swoj pierwszy raz zmierzylem sobie penisa bo zawsze mialem kompleksy mam tylko 13 cm ,moja dziewczyna z ktora jestem pare tygodni jak zobaczy to parsknie smiechem, widzialem penisy po 17 i 19 cm a gdzie tam moj, boje sie kompromitacji i nie wiem czy zerwac kontatkt,

Gość gość
Jesli myslisz ze cie wysmieje to zrywaj kontakt I nie marnuj czasu na to to

Gość gość
jesli bedzie sie smiala bede mial strach przed innymi dziewczynami

Gość Groźny pederasta
Nie jest taki zły :classic_cool:

Gość gość
No i? Najgrubszy jakiego widzialam;)

Gość gość
Ekshibicjonista zaklada prowokacje by tylko pokazac Ptaka

Gość gość
nie zakladam tematu by pokazac komus penisa stresuje sie przed 1 razem mam 18 lat.mysle ze ktos cos doradzi ze sa jakies kremy tabletki itp

Gość gość
''Mam problem przede mna swoj pierwszy raz '' to swoj, moj, twoj, jej czy sasiada w passerati ?

Gość gość
z nerwowo napislame swoj rzecz jasna moj :)i mojej luby

Gość gość
Rozmiar jest ok czym ty się chlopie przejmujesz bezpodstawnie

Gość gość
Nastepny niedowartosciowany. To tak jakby napisac Tico jest ok przeciez jezdzi. Ferrari tez jezdzi, roznica polega na osiagach. Z calym szacunkiem ale 13cm to malo, bardzo mali i nie wpierajcie mu ze jest inaczejv (skoro cos jest ponizej sredniej to z definicji ma okreslenie malo)

Gość gość
Mów maly ale wariat

Gość gość
Nawet jak ci powiedza ze ok jest dobry rozmiar to tak musisz spróbować sexu a dziewczyna może uznać zw maly.zwal se 2razy byle żebyś dlugo się kochal i zrób dobrze jezykiem

Gość Senior domu G
Do 11:57 nie mów że to mało bo widocznie żyjesz w wirtualnym świecie.13cm to średni rozmiar i ma taki połowa populacji .Owszem są większe ale też i mniejsze.Co mają powiedzieć ci co mają 10-11cm? Autor ma dość grube przyrodzenie a to jest ważniejsze od długości.Co z tego że masz 17cm jak w obwodzie11!

Gość gość
na pojęcie średni składa się suma n-pomiarów przez ilość w tym wypadku osób poddanych pomiarowi.czy to tak trudno zrozumieć

Gość gość
8 wiersz

Gość gość
Minimalna dlugosc penisa naukowo to 9cm zeby kobieta "cos" poczula( wspolczuje mezczyznom ktorzy maja takie, nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic no ale tacy sa) masz grubego wiec powinien ja zadowolic. W sumie ona tez moze byc luzna i nie odczujecie przyjemnosci. Co wtedy?w tylek?

Gość gość
Rezultaty przedstawiają się następująco: średnia długość penisa w zwisie wynosi 9,16 cm, w erekcji - 13,12 cm, natomiast wartości obwodu to odpowiednio 9,31 cm i 11,66 cm. Obwód mierzono u podstawy. - Praca dowiodła, że większość obiegowych mitów na temat rozmiarów penisa to zwykła bzdura. Nie znaleźliśmy żadnego związku tego parametru ze wzrostem, wartością BMI, rozmiarem butów, a także rasą - zapewnia Veale. - Choć w przypadku rasy można jeszcze postawić znak zapytania, bo większość wykorzystanych przez nas prac uwzględniała mężczyzn rasy białej - dodaje. Jego zdaniem nie warto też się wczytywać w spam reklamujący viagrę i wszelkie zabiegi powiększające genitalia. - W niektórych takich wiadomościach doczytałem się, że średnia długość penisa w erekcji to 17,78 cm. Tymczasem takie rozmiary w rzeczywistości ma ledwie dwóch mężczyzn na setkę.

Gość gość
Ci z malymi powinni brac na swoj pierwszy raz dziewice bez doswidczenia take jest moje zdanie jako kobiety. Powiem tyle ze moj maz ma 12cm i troche bylam zazenowana bo poprzedni chlopak mial 17cm i myslam z efaceci takie maja, Jednak moj maz dobrze nim sie posluguje a i ja chyba jestem plytka bo poprzedni chlopak w niektorych pozycjach sprawial mi bol.

Gość gość
Ból to ja sprawiałem nawet swoim 14.5 ale jak kobieta była tam mniejsza więc 13 to nie powód do narzekań ani użalań

Gość gość
Rozmiar jest bez znaczenia jak masz odpowiednią partnerkę.

Gość gość
Popatrze sobie na to pierwsze zdjecie dluzej

Gość gość
No to was zakocze bo moj maz majac te 12cm tez w niektorych pozycjach sprwia mi bol. Musze byc tam naprawde płytka

Gość gość
Gorszy jest przeswczesny wytrysk niż mniejszy rozmiar

Gość gość
Stosunek to nie rozmiar ani ruch przód-tył Trzeba myśleć!

Gość myśl o pieniądzach
Myśleć o pieniądzach!

Gość gość sprzed lat
dziwie się że ja jak kiedyś tu pokazałem swojego 13cm to w większości było wow,ile cm,ale duży a teraz jak gość ma tyle co ja to mówicie mu że maly itp śmieszni jesteście

Gość gość
Kaleka (nie chodzi o penisa) umysłowa.