Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce wyjechać z Polski, jest ktoś chętny, poza UE

Polecane posty

Gość gość

Myślę o Stanach, albo gdzieś uciec w Amerykę Południową. Chyba, że są ludzie, którzy wyjeżdżają np. do Azji czy Afryki ;) lub na Antarktydę ;) ale poważnie to Albo Stany, Meksyk, Peru, itp.

Gość gość
Jeszcze powiedz ze masz 20lat to juz wogole bedziesz moim odbiciem lustrzanym:) ja wyjechalem (niestety) do uk 15lat temu byl to okres gdy nie mialem ani hajsu ani mozliwosci by wyjechac gdzies poza eu ale pragnalem tego zawsze:(

Gość gość
Mam 28 lat i jestem mężczyzną, chce w końcu zmienić coś w swoim życiu.

Gość gość
Swietnie! Sluchaj do uk jak pisalem wyjechalem 15lat temu ale z zamiarem ze zarobie i wyjade gdzies indziej. Gdy sie spostrzeglem to mam juz 40tke i cholera ciezko bylo by mi zucic teraz wszystko ale naprawde warto.raz zyjemy i nie waro niszczyc sobie zycia w kraju ktory nie daje wiekszych mozliwosci poza kombinowaniem lub wielkim szczesciem ktore utrzymuje nas na powierzchni jak spławik.Ps. Wyjechalem z pl mając 26l

Gość gość
A do USA muszę mieć wizę?

Gość gość
12:17 no przeciez wiz do usa nie zniesiono dla polakow,ale mozesz sie bez problemu starac o nią

Gość gość
Bez wiz pracowniczych conajmniej ,mozesz tylko pomarzyc.

Gość gość
A wiza turystyczna kosztuje 500 zł i musi Cię ktoś ze Stanów zaprosić i zadeklarować, że pokryje koszty Twojego pobytu tam. Jeśli ktokolwiek z Twojej rodziny miał wizę turystyczna i nie wrócił o czasie ze Stanów, to zapomnij o wizie. Jeśli nie masz stałej pracy (na etat, z długa umową), rodziny (żony i dziecka), nie jesteś w połowie studiów to again - zapomnij o wizie. Szczególnie jeśli masz jakieś wykształcenie i mówisz po angielsku. Powodzenia.