Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majka to Majcia dobrze, ze nie gacie.

Polecane posty

Gość gość

Hehe a julka fiut

Gość gość
To prawda :D ja nie cierpię imienia Maja - Siuraja xD A wołać do córki Majcia to tak jakby wołać Slipy albo Bokserki :D

Gość gość
mnie też irytuje imię Maja. Masakra jakaś z tymi Majami, Majunie, Majeczki. Obrzydlistwo :O A już jak będzie dorosłą, później starszą kobietą i Mają to całkowity koszmar. Stara baba i dziecinne imię :O Tylko się pochlastać.

Gość gość
Mam na imię Maja. Nie czuję się dziwnie z tym imieniem, staro-mlodo itp.

Gość gość
Współczuję. Jakbyś imienia nie miała, tylko na zawsze dziecinny pseudonim.

Gość gość
Poważnie? Ja sie tak nie czuję. Niestety dla ciansego umysłu cięzkie do pojęcia.

Gość gość
ale bzdety piszecie, gdybym miała na imię Maja czułabym się fajnie z tym imieniem a mam już 36 lat i w dooopie bym miała co myślą o moim imieniu inni, bo niby czym miałabym się przejmować, przecież nikt by mi tego nie powiedział prosto w twarz, takie chojraki tylko w necie, a tu prosta sprawa omijać takie goowno tematy i gooownianych ludzi szerokim łukiem:D

Gość gość
zresztą jestem ciekawa waszych imion, pewnie jakieś marty kasie i anie, błeeeeeeeee

Gość gość
Ja mam 43 lata i na imię Maja i jestem w szoku, jak odbieracie to imię. Fakt, nie lubiłam go, gdy byłam dzieckiem, bo wszyscy mnie przezywali - to imię wówczas nosiła tylko pszczółka Maja. ;-) A dziś - Mai od groma. I to też mi się nie podoba, bo lubię być indywidualistką. :-)

Gość gość
43-letnia Maja :D:O Tragedia.

Gość gość
Nie tylko Maja brzmi dziecinnie. Dla mnie tak samo jest z Zuzią, a u chlopca Kacper. Pan Kacper no ja prdl

Gość gość
gość dziś mam to samo odczucie co do Zuzi i Kacpra i nieszczęsnej Mai

Gość gość
Jezu weźcie z tymi Majami już. u mnie na podwórku same Maje, Zuzie , Lenki srenki i Julki. To już nie ma innych mniej oklepanych imion?:O

Gość gość
"modne" imię a potem stara baba i ma na imię jak pszczólka Maja... zastanówcie się trochę, bo małą dziewczynką i słodką Mają będzie tylko przez jakiś czas. Znacznie dłużej jest się dorosłym z głupim imieniem.

Gość gość
Babcia Majcia / babcia Zuzu. :D Koszmar.

Gość gość
Mam znajomą, która się nazywa Maria, ale każdy mówi na nią Maja

Gość gość
Maja – imię (z pochodzenia greckie lub rzymskie), wywodzące się od imienia nimfy, matki Hermesa lub od rzymskiej bogini przyrody, której imieniem nazwano miesiąc maj. Stosowane także jako zdrobnienie imienia Maria. Ponadto istnieją imiona arabskie (Maya) o identycznym brzmieniu, a w niektórych krajach również zapisie. a wy jak nazwałyście swoje dzieci? pewnie jakies nikole albo alany, Maja normalne imię