Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monkaaa

Jak zapytać Go co jest między nami?

Polecane posty

Gość Monkaaa

Cześć, mam na imię Monika, mam 20 lat. Mam pewien problem i nie bardzo wiem jaj go rozwiązać. 3 miesiące temu poznałam chłopaka, 22 lata. Pochodzimy z tego samego miasta, chodziliśmy do tego samego liceum, ale wtedy się nie znaliśmy. On studiuje w Warszawie, ja we Wrocławiu. Zaczęło się tak że pewnego dnia napisał do mnie. Od tamtej pory przez 3 miesiące pisaliśmy dosłownie dzień w dzień praktycznie bez przerwy. Dzwoniliśmy do siebie, rozmawialiśmy godzinami o wszystkim. O każdej porze. W końcu zaprosił mnie do siebie do Warszawy na sylwestra. Zgodziłam się i przyjechałam do niego. Oczywiście spędziliśmy ten dzień tylko we dwoje. Najpierw rozmawialiśmy, było bardzo miło, poszliśmy na spacer, na kolację. Wróciliśmy do niego do domu. Całowaliśmy się, uprawialiśmy seks, spaliśmy ze sobą. Nie mówił żadnych czułych słówek itp, ale to dlatego że raczej nie jest takim typem człowieka. Następny dzień spędziliśmy razem, oglądaliśmy filmy, rozmawialiśmy, ale już się nie całowaliśmy ani nic. Zostałam u niego jeszcze na jedną noc ale tym razem do niczego nie doszło. Przytulił mnie i zasnęliśmy. Następnego dnia rano wracałam do Wrocławia. Oboje tego dnia byliśmy jacyś milczący, mało się odzywaliśmy do siebie. Odkąd wróciłam mam wrażenie że trochę się do siebie zdystansowaliśmy, bo owszem piszemy codziennie, ale rano, wieczorem i to całkiem krótko. Nie jest to już pisanie takie jak kiedyś. I tu zaczyna się moja wątpliwość. Nie wiem o co mu chodzi. Nie wiem czego on ode mnie oczekuje, na jakim etapie znajomości jesteśmy. Chcę go o to zapytać, ale nie wiem czy to odpowiednia pora i czy się przez to nie spłoszy. nie wiem też w jaki sposób o to zapytać, bo w najbliższym czasie się nie spotkamy, obydwoje mamy naukę. Boję się, że nasz kontakt będzie z dnia na dzień coraz słabszy i nie mam pojecia dlaczego. Nie chcę go stracić, bo szczerze mówiąc zawrócił mi w głowie, ale nie wiem czy on czuje to co ja. Chcę Go o to zapytać bo denerwuje mnie ta niepewność, bo jednak do czegoś doszło i nie wiem czy dla niego to coś znaczyło, bo dla mnie bardzo dużo. Zwracam się do was z prośbą o pomoc. Powinnam zapytać go jaki ma do mnie stosunek? I w jaki sposób to zrobić? Chcę utrzymać tą znajomość, ale muszę wiedzieć czy on też chce. Bardzo proszę o pomoc :)

Gość gość
Ale czego nie rozumiesz? Zaliczył Cię i tyle.

Gość gość
Jako starsza do Ciebie dam Ci dobrą radę, trzymaj kolana razem, seks uprawiaj tylko z swoim partnerem, a nie kolegą.