Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesttakijakwszyscy

mój chłopak mnie okłamuje

Polecane posty

Gość jesttakijakwszyscy

Rozmawiałam wczoraj przez tel z chłopakiem, mówił ze jest w domu z rodzicami .. ja jednak słyszałam w oddali jakieś głosy jakby grupa ludzi ( a może to włączone tv ? ), za chwile zamykające się drzwi i wydawało mi sie ze idzie korytarzem. W tym czasie cay czas chciał bym mówiła co u mnie, ja opowiadalam nasłuchując otoczenie w tel. Usłyszałam jak ktoś kaszle - powiedział ze to ojciec i ze idzie do łazienki by spokojnie porozmawiać . W łazience było mega echo, odbijało mi sie w tel - czy to możliwe by w domowej łazience było słychac takie echo ja w dużej toalecie publicznej ? po chwili słysze głos - o przepraszam - mówi ze to ojciec wszedł a ja mysle ze to obcy facet i poprostu był gdzieś z kims ( podejrzewam jego byłą ) a mi tu wciska ze siedzi grzecznie w domu.. narazie nie mam odwagi z nim o tym gadac, wiem ze to głupie ale powiedzcie bo najbardziej zastanawia mnie to echo z łazienki.. w domowej małej takiego nie ma ?

Gość gość
A to na pewno był twój chłopak? Może jakiś podstawiony?

Gość gość
na poważnie pytam

Gość gość
Sprawdź też czy w telefonie nie słychać ostatnio podejrzanych szumów (podsluch). Moim zdaniem on coś knuje

Gość gość
Pewnie był w szpitalu bo jego była rodziła mu dziecko