Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy kobieta należy do mężczyzny ?

Polecane posty

Gość gość
12.44 Nie władcę. Mogę podziwiać mojego faceta jeśli mam za co. Ale nie będzie on nigdy moim Bogiem.

Gość gość
Myśle że takimi facetów najmniej chodź o rozmowy... No co zrobić. Niektóre tylko czekają aż przyjdzie facet i je stworzyć od początku łącznie z założeniem gaci na d**e bo same nic nie mają. Ambitne to nie jest ale to już nie nasza sprawa.

Gość gość
nie mówię,że ty,ale są takie kobiety,

Gość gość
KOBIETA NALEZY DO SIEBIE SAMEJ. KROPKA.

Gość gość
Dlaczego chce być władca..... bo po prostu chce jej oszczędzić przykrych czy ciężkich rzeczy jakie są na świecie. Szefa, przepracowania, podejmowania trudnych decyzji, naprawianie skutków złych decyzji itp itd. Poza tym ona zajmuje się najważniejsza rzeczą czyli dziećmi. Czasem mam też wrażenie że po prostu wiem lepiej. :):). A do Pani która pisze o tym rozwoju. Jak już skończysz studia i zaczniesz żyć w dorosłym życiu to zmienisz podejście.

Gość gość
Czyli pozostaje jej jedynie dom i zakupy? Ciekawe czy kiedyś znudzi jej się życie pod kloszem.

Gość gość
12.52 Pani co pisze o rozwoju ma koło 40 lat.

Gość gość
Czyli wg Ciebie życie to tylko dom, zakupy i praca. I jeśli zabronie jej pracować to zostaną tylko dwie pozostałe rzeczy?

Gość gość
I czy ten rozwój zaprowadził Cię tam gdzie chciałaś być około 40? Czy może skupiając się na rozwoju przegapilas inne sprawy.

Gość gość
13.02 Nie martw się o mnie. Jestem szczęśliwa .Mam wszystko czego potrzebuje.

Gość gość
kobieta napalona to kobieta oddana

Gość gość
Z zasady głupie kobiety chcą głupi mężczyźni. Wtedy nie tylko podniosą sobie samoocenę podejmując wszystkie deycjze (nawet te beznadziejne), ale również nie zostaną skrytykowani jak coś spieprzą (bo przez kogo, przez tego cielaka z którym wzieli ślub?).

Gość gość
A "mądre " kobiety z zasady są samotne. :):):):):):):):).

Gość gość
Mądre tak bo wiedzą co z was za podgatunek. Mądre inaczej biorą i czepiaja się jak samica nosacza liany i trzymają póki nie wydoja.

Gość gość
Niesamowita odpowiedź, szkoda, że nieprawdziwa i nieprzemyślana. Ktoś komu szarych komórek wystarcza tylko na oddychanie i jako dorosły człowiek wymaga pomocy w ogranizowaniu życia nie jest normalny. Żeby ktoś podejmowal za ciebie wszystkie decyzje musisz po prostu nie myśleć, nie mieć zdania na żaden temat, żadnych pomysłów, żadnej wiedzy żeby w ogóle mieć opinię na temat czegokolwiek. Krótko mówiąc - musisz być głupi jak but z lewej nogi. Normalną osobę szybko zjadłaby frustracja.

Gość gość
Gdy jesteśmy w związku i wspołżyjemy. Mój należy do mnie ja do niego. Mamy prawo zaglądać do komórki laptopa itd.. sobie nawzajem. Mój jest nawet podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody bo intymność to ja i moj misiu a nie ja i ginekolog bo to obcy facet.

Gość gość
O znowu ta wariatka.

Gość gość
Kiedy o tym zadecyduje sama, zaden facet nie ma kobiety bez jej zgody, może mieć jej ciało ale nie ja, ona decyduje o tym czyją jest i nikt ani nic tego nie zmieni.