Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja to obowiązek czy ...

Polecane posty

Gość gość

Chciał bym poznać kobietę naturalną.

Gość Cooliberek
Nie każda się depiluje w tych miejscach

Gość gość
Ja podobnie, ładna fryzurka lub pełna natura, obrzydliwe są te wygolone wszedzie, nawet pojedycze włoski w kolo anusa sobie depilują pod lusterkiem masakra o facetach to juz nie mowie bo myslalem ze padne ze śmiechu jak zobaczylem gościa na basenie pod natryskai, owlosione nogi a tu łysy fiutek jakby go kwasem ktos oblał i wypalilo mu w kroku :D

Gość gość
No właśnie ! Tacy wygoleni i tam gdzie nie trzeba. Wracając do naturalnych kobiet to np. podoba mi się gdy nie goli nóg i wszędzie indziej. Wyjątkiem może być okres lata, gdzie wstydziła by się wyjść wśród ludzi, ale poza tym jestem za naturalnym zarostem u kobiety. No w dodatku ciemnym.

Gość gość
pachy ujdzie, ale jak widzę mężczyznę z ogoloną klatą, to mnie na śmiech zbiera. Nie mówiąc, że taki ogolony w majtkach nie ma u mnie najmniejszych szans, bo wygląda zwyczajnie niemęsko i infantylnie. Kobiety mogą więcej, mężczyzna dla mnie nie powinien się depilować, lubię futerko. Oczywiście dezodorant, czystość, to zupełnie co innego. Śmierdzieć te włoski nie mają prawa.

Gość gość
No to jako facet trzymam fason :) Nieraz tylko skracam włosy pod pachami o połowę. Klaty nie ruszam wcale jest fajnie pokryta zarostem. Kiedyś w zimie spróbowałem podgolić, ale wyglądałem jak pajac więc ... Jestem w wieku 50+ dbam o higienę i używam dobrych kosmetyków. Mój ulubiony to Brutal :)

Gość gość
Oj to się podciągnij. Policz sobie, na ile wystarczy ci dobrego kosmetyku. Mojemu mężowi Paco Rabanne wystarcza na ponad miesiąc. Możesz oczywiście tańsze, Calvin Klein Escape Men jest bardzo lubiana przez kobiety, ja bardzo lubię Bruno Banani, dź do drogerii, pryśnij się testerem, to zauważysz, że brutala nie warto kupować.

Gość gość
ani facet ani kobieta nie powinni się golić na ciele, zarośnięte naturalne kobietki to czysty rarytas, mniam, mniam, schrupałbym taką perełke

Gość gość
To masz takie same podejście , jak ja :) Podobają mi się bardzo kobiety naturalne.

Gość gość
Wszystkim się Wam podobają, a jak przychodzi co do czego, to trzeba się wszędzie depilować na 0. Dlatego wolę nie mieć faceta i zapuszczać kłaki na nogach. Lepsze to, niż ciągły depilacyjny horror.

Gość gość
Kochana mylisz się. Ja właśnie uwielbiam takie właśnie kobiety jak Ty ! To dla mnie cudowny widok i cholerne podniecenie gdy rosną na nogach, pod pachami itd. włoski. Podobasz mi się już teraz :)

Gość gość
Fuj

Gość gość
No i co mi po tym, że ja Ci się podobam? Dalej będę sama

Gość gość
Jakos tak sie przyjelo, ze kobieta wychodzac "do ludzi" ma byc wydepilowana. Faktycznie wyglada to lepiej niz zarost, ale tez nie dajmy sie zwariowac. Wlosy na ciele to jest rzecz naturalna i zdrowa i trzeba o tym pamietac. Inaczej dochodzi do dziwnych rzeczy, ze kobieta ma normalne wlosy na nogach a mysli ze jest chora, bo wszedzie wkolo pokazuje sie tylko gladkie.

Gość gość
Wiesz tu raczej się za dobrze nie poznamy. Dla mnie taka kobieta to po prostu ... no nawet nie wiem jak to powiedzieć. Masz ciemny zarost na ciele.

Gość gość
Ciemny zarost to mało powiedziane. To nie jest meszek, o miesiącu bez depilacji mam bardziej włochate nogi niż mój brat :D

Gość gość
Ja musze codziennie jeździć depilatorem. Zastanawiam się czy nie jestem jakaś małpa bo to k***a jest nienormalne.

Gość gość
Musisz ? Kto Cię do tego zmusza :) Dla mnie nie musiała byś tak się męczyć. No przecież chociaż w tym okresie nie koniecznie musiała byś pokazywać tego czy tamtego na zewnątrz. Uważam, że kobieta o silnym zaroście jest wielko kroć "cieplejsza" od ... :) Miło się nawet z Tobą o tym pisze :)

Gość gość
To nie ja. Dla mnie zarośnięta kobieta jest oblesna. Wiem że taka natura ale to jet fu i nic na to nie poradzę.

Gość gość
Mnie zmuszał facet, który mówił, że mnie nie dotknie, jeśli się nie ogolę i potrafił głaskać mnie po nodze i narzekać, że porządnie nóg nie potrafię ogolić, bo gdzieś mi zostały jakieś włoski, które wyczuł.

Gość gość
To rzeczywiście wolałabym być sama na twoim miejscu.

Gość gość
Nie wiem, ale mi to by nie przeszkadzało. Nawet fajnie głaskać takie nóżki, aż dreszcze mi przechodzą po ciele. Lubię minetkę, ale jeśli nie była by goła to raczej odpychało by mnie niż pociągało. Facet co nie potrafi się z taką obchodzić nie jest prawdziwym facetem.

Gość gość
Takich prawdziwie włochatych to nikt nie głaskał. Mojemu ex przeszkadzał milimetrowy odrost, bo go było czuć. Nie mówiąc o tym, że strefy intymne musiałam golić dwa razy dziennie, żeby były perfekcyjnie gładkie. Po tygodniu nie było co golić, bo byłam jedną wielką raną.

Gość gość
No właśnie chciałem zapytać czy nie miałaś tego dość. Dziwię się wam Kobiety dlaczego wybieracie takich dupków co nie akceptują pewnych ... Podejrzewam, że byś odpoczęła przy facecie, któremu byś się podobała, by Cię uwielbiał za Twój zarościk :)

Gość gość
Nigdy się nie dowiem, bo nigdy więcej się już z facetem nie spotykałam. Wolę być wolna, nie musieć się dopasowywać do cudzych oczekiwań i mieć w nosie mody.

Gość gość
Słusznie ! Jeśli byś na swojej drodze spotkała takiego faceta jak ja nigdy więcej nie miała byś takiego przymusu golenia całego ciała bez potrzeby. Masz ciemny zarost i intensywny. Pieścił bym Ciebie jak szalony :)

Gość gość
Jesteś jakimś zbokiem. Takie teksty piszą jedynie napalency. Nie znasz nawet kobiety ani na oczy jej nie widziałeś ble.

Gość gość
Nie pieściłbyś, bo ja się od fetyszystów trzymam z daleka. wszelakich.

Gość gość
No i co z tego. Zawsze się można poznać. czy ktokolwiek jest normalny nie sądzę. Wielu udaje innych niż nimi są. Ja piszę tu co mi się podoba i co uwielbiam to wszystko stróżu moralności.