Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problemy z dobrym samopoczuciem

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie mam problem z samopoczuciem. Otóż od kilku dni jestem słaby, śpiący, czuje mrowienie od łokcia do dwóch ostatnich palców u rąk mniej więcej 2-3 razy na dobę. Dzisiaj też poczułem drętwienie w okolicach klatki piersiowej (bardziej mięśnie brzucha). Czuję się taki "wzdęty" i tak jakby ciężej mi się oddycha. Szukałem już w innych tematach ale nie mogłem znaleźć osoby która ma takie same objawy jak ja. I moje pytanie brzmi: co te objawy mogą oznaczać? Dużo gram na komputerze, lecz także bardzo dużo się ruszam (trenuję piłkę nożną) i wczoraj mieliśmy bardzo intensywne rozciąganie na treningu. Moja dieta też nie jest bogata we wszystkie minerały/witaminy gdyż mój jadłospis nie zbyt bogaty :D Doktor już kilka miesięcy temu mówił mi, że mam blade powieki pod oczami, co może oznaczać niedobór żelaza (anemię) lecz wtedy nie miałem żadnych z tych objawów. Czy te objawy zgadzają się z jakąś odmianą anemii lub inną chorobą? Lub brakuje mi jakiegoś innego minerału bądź witaminy w organiźmie. Czy może to po prostu przemęcznie szkołą, treningami itp. ponieważ w weekendy śpię około 11-12 godzin a w normalnym tygodniu roboczym około 8. Jestem osobą bardzo młodą więc takie objawy chyba nie powinny występować. Pozdrawiam

Gość gość
Może być stres i przemęczenie wyczerpanie organizmu

Gość gość
Może w końcu umiera, będzie spokój na forum