Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikpokk

N rejestrze przestępców seksualnych znalazłem pięć ładnych młodych dziewczyn

Polecane posty

Gość pikpokk

Jak myślcie za co mogły być skazane ? Niestety nie miałem dostępu do wyroków sądu (to w systemie rozszerzonym możliwe) wiem ze strony dziennika pomorskiego ze jedna była skazana za gwałt i pozbawienie wolności człowieka, dwóch znalazłem profile na NK jedna była niemiecką policjantka dziesięć lat temu. Co ciekawe w intranecie jednej z nich figuruje wypowiedz dla sondy przeprowadzanej dla gazety na temat wysokich kar dla pijanych rodziców sprzed siedmiu lat gdzie wyraziła aprobatę jako matka trojga dzieci, dla karania takich wyrodnych rodziców.

Gość gość
daj link chociaz do jednej

Gość gość
jedna to Katarzyna Harazin poszukiwania reszty w toku

Gość gość
Ładna niezbyt jest, ale 25 lat za co?

Gość gość
podawanie adresów tych ludzi to przesada. o ile rozumiem ideę podawania danych czy twarzy (żeby wiadomo było, na kogo uważać) to takie coś to już gruba przesada. nie chodzi o dopuszczanie do samosądów. niekonstytucyjna ustawa. czemu nikt nie protestuje?

Gość gość
Mnie nie dziwi ze kobiety sa w tych rejestrach! Sa tak samo pedofil/kami,zoboczencami,psychopatkami itd jak faceci. Mysle ze sa nawet troche gorsze bo kazda po wyjsciu z ubikacji wącha dyskretnie swoje palce. Żenada

Gość gość
Czytałam wywiad z Lwem Starowiczem który stwierdził ze większość przestępstw seksualnych kobiet to bardziej współudział razem ze zwyrodniałym partnerem, są to bardzo uległe i podatne na wpływ partnera osoby.

Gość gość
Mnie bardziej szokuje oddawanie dziec***edofilom w Niemczech na wychowanie z pełną tego świadomością. Trzeba być ludzka k***a i smieciem.

Gość czarnaania
Myślę, że to jest ona https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/para-z-bialegostoku-skazana-za-wiezieni-kobiety-i-brutalny-g****,551580.html tym bardziej, że ostatnio dopiero zmieniła nazwisko... czyżby wzieła ślub z gościem z którym dokonała tego gwałtu?