Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd integracyjny jezdzicie?

Polecane posty

Gość gość

Za 2 miesiace zbliza sie taki wyjazd w gory. Problem w tym, ze beda to pokoje 4 osobowe i 6 osobowe. Nie mam ochoty spac z obcymi ludzmi w 1 pokoju. Jak z tego wybrnac?

Gość gość
to nie jedz. powiedz ze nie mozesz. po co sie masz meczyc. ja tam niektorych z pracy lubie ale jakbym miala jeszcze w swoim wolnym czasie gdzies z nimi jechac to sorry. wole spedzic czas z rodzina.

Gość gość
Mielismy powiedziane wczesniej i ¨nie ma wymowek¨, ale i tak nie poajde. Czy to normalne, ze spi sie az po tyle osob w pokojach?

Gość gość
Wyjazd integracyjny, spójrz w słowniku jakie jest znaczenie tego słowa....

Gość gość
a po cholere sie integrowac w tym wieku i na sile. przeciez to dorosli ludzi a nie szkola podstawowa. kazdy ma jakis zycie rodzinne. chyba ze jakis stary kawaler albo stara panna tacy to maja czas na takie bzdury i jeszcze ich to jara

Gość gość
Ja jeżdżę choć mam męża i dziecko. I tak jara mnie to, bo mogłam jechać w ciągu ostatnich 6 lat do 6 różnych krajów w tym USA i Rosja. O ile do Anglii czy Austrii mogę jechać sama o tyle już do Rosji czy Stanow nie... U nas są na ogół pokoje 2 max 3 osobowe. Wyjazdy trwają tydzień i są połączone ze szkoleniem i obserwacja jak się pracuje w innych oddziałach naszej firmy. Plus oczywiście jakieś zwiedzanie miejsca w którym jesteśmy :) naprawdę warto jechać. Lubię ludzi z którymi pracuję, lubię też swoją pracę :)

Gość gość
up

Gość gość
Jeżdżę. Nie pwoeim żeby mnie to specjalnie jaralo, Ale lubię takie wyjazdy. I co z tego, że mam męża i dzieci? Nie zmienlam się przez to w zamknięta na innych ludzi skorupke. Większość ludzi z pracy lubię, spotykamy się czasami po pracy. Są tacy których nie trawie, ale trzymam się z tymi, których towarzystwo lubię. Jak nie chcesz jechać to nie jedz. Weź zwolnienie na ten okres.

Gość gość
nie lubię takich wyjazdów, ani żadnych imprez firmowych. Mimo, że bardzo lubię ludzi z którymi pracuję, to nie kręcą mnie takie integracje. Zawsze odmawiam i oni o tym wiedzą. Po co mam robić coś czego nie lubię?

Gość gość
Ja tez jeżdżę. Nawet mam syna z takiego wyjazdu hihi ale to już moja słodka tajemnica.

Gość gość
Poniesliscie jakies konsekwencje za to, ze nie bylo was na imprezie firmowej albo integracyjnej?

Gość gość
Ja byłam na wyjedzie integracyjnym w Austrii, jechaliśmy z biurem www.austria-na-narty.pl było świetnie. Warto jechać na narty :)