Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gra w kości

Polecane posty

Gość gość

Gra podstawowa: Wchodzimy na stronkę https://rolz.org/join wpisujemy nick oraz nazwę zakładanego pokoju. Aby rzucić kostką 6-scienna wpisujemy #d6 i wciskamy enter. proste. Każdy gracz otwiera swoją stronkę do pokazów np. https://volafile.org/ gdzie będzie wrzucał zdjęcia swojej żony a następnie przesyła link wszystkim uczestnikom i zaczynamy grę. Rzuca każdy po kolei a ten komu wypadnie 6 musi wykonać zadanie. każda kolejna wyrzucona 6 to kolejna tura dla gracza i trudniejsze zadanie odkrywające jego żonę. Jeśli bedziesz mial szczęście i wyrzucisz mniej razy 6 niż inni to oglądniesz więcej innych żonek niż będziesz musiał pokazać swojej 1 Tura : ubrane normalne zdjęcie żony (bez twarzy) 2 Tura : sexowne ubrane zdjęcie żony (bez twarzy) 3 Tura : zdjęcie żony w bieliznie lub stroju kąpielowym (bez twarzy) 4 Tura : zdjęcie żony w seksownej bieliznie tyłem (bez twarzy) 5 Tura : zdjęcie żony w seksownej bieliznie przodem (bez twarzy) 6 Tura : zdjęcie piersi (bez twarzy) + imię żony 7 Tura : zdjęcie żony nago tyłem (bez twarzy) + wiek żony 8 Tura : zdjęcie żony nago przodem (bez twarzy) 9 Tura : zdjęcie żony nago na czworaka lub na plecach z rozłożonymi nogami (bez twarzy) 10 Tura : 5 nagich zdjęć żony (bez twarzy) + Twój adres email Dalsza część to gra dla zaawansowanych i odważnych . Jeśli uważasz że za dużo już pokazałeś, a sam nie chcesz już oglądać co inni mają jeszcze do pokazania to możesz się teraz wycofać. Potem nie ma odwrotu Gra zaawansowana: kontynuujemy grę j/w. Zasady jak w grze podstawowej ale wycofanie się lub zniknięcie kogoś w trakcie powoduje upublicznienie linku (do zdjęć wrzucanych przez tą osobę) na forum o2 ,a jeśli pozostali chcą to dowolnie na innych forach / dowolnych miejscach w necie przez pozostałych graczy którzy już posiadają jego link. 11 Tura : Zdjęcie z tury 1 z twarzą 12 Tura : Zdjęcie z tury 2 z twarzą 13 Tura : Zdjęcie z tury 3 z twarzą 14 Tura : Zdjęcie z tury 4 z twarzą 15 Tura : Zdjęcie z tury 5 z twarzą 16 Tura : Zdjęcie z tury 6 z twarzą + wzrost żony 17 Tura : Zdjęcie z tury 7 z twarzą + waga 18 Tura : Zdjęcie z tury 8 z twarzą 19 Tura : Zdjęcie z tury 9 z twarzą 20 Tura : Zdjęcia z tury 10 z twarzą lub dodatkowy rzut. Jeśli wyrzucisz 1,2,3 to pozostali gracze publikują link do Twoich zdjęć na forum o2 + każdy po jednym razie w dowolnym miejscu gdzie chce. Pozostali gracze informują Cię gdzie wkleili link. KONIEC GRY. Przegrałeś z innymi swoją żonę ale możesz być dumny z siebie że udało Ci się dotrwać do końca. Wszyscy kończą grę ale mogą jeszcze komentować i Ci gratulować

Gość gość
KTOŚ CHCE ZAGRAĆ

Gość gość
kto pogra . chętnie pokażę zdjęcia żony . kręci mnie to....

Gość gość
masz linka do discord tam grałem ale zgubiłem linka a chce znow dołaczyć