Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Tych raptownych zniknięć.Dlaczego topik rozpływa się i ginie....gdzieś?Czy miał ktoś z tym styczność z Was ?Jaka jest przyczyna tego stanu rzeczy?

Gość gość
moze ktos zglosil ten temat jak obrazliwy (nawet jesli taki nie byl) itp. i moderador go nie przywrocil...

Jaśmin 😘 😘 😘 ❤️ i ja nie mogę odnaleźć naszego topiku :( Ale nie martw się na pewno się spotkamy. Jestem przy Tobie ❤️ ❤️ ❤️

Modery tu nie m kafeteria. Ma w d....pie jakieś tam żale trzech, czy czterech Nicków. W tym mnie :D Caffe❤️ znam dobrze ten utwór .Słuchałam kiedyś tych ballad pijąc w towarzystwie nad rzeką wino i sadząc naiwnie, że ludzie to dobro :D hiiii .....bardzo lubię też poważną muzykę a i Rubikiem nie pogardzę :)ups....moj link jest nie obsługiwany w moim kraju......więc nie będzie Rubika ...👄 https://youtu.be/tvY7Nw1i6Kw

Kurcze....i to działa?Czyli ktoś mnie skasował i... nawet już domyślam się kto.....czyli, jednym słowem my jako garstka zalogowanych zmagamy się z tym problemem.Pisałam tam do wp..ale oni milczą zero odzewu...Zupełna cisza.Im nie zależy na tym co będzie tu się działo.Więc jak widać jako zalogowani i my będziemy musieli podjąć jakieś konkretne postanowienia....Jesteś pewna, że to co piszesz rzeczywiście kasuje?Wystarczy ot kliknąć?

Jaśmin❤️ 😘 Pozdrawiam czule i proszę... Miej więcej zaufania we mnie ❤️ Dziękuję za piosenkę, bo myślę ,że to dla mnie :) Czyli domyślasz się ,kto mógł nam to zrobić z tym wykasowaniem topiku? Mam nadzieję ,że mi o tym powiesz :) Ja i tak wiem gdzie mogę Ciebie zawsze odnaleźć.Również tam gdzie mogę dotknąć swoją dłonią....tam , pod skórą...❤️

Gość gość
Cześć dziewczyny, ja miałem tak z tymi topikami.

Bez kaffe da się przeżyć. Są przecież inne możliwości np @ ;) Ludziom jeśli na sobie bardzo zależy na pewno jakoś skontaktują się i wszystko dogadają i wyjaśnią...

Gość gość
hej jak tak was słucham to stwierdzam z zaskoczeniem że tutaj są jeszcze normalne i dojrzałe dziewczyny - w sensie normalne i nie wariatki:)

Gość gość
nie ma tu normalnych

Gość gość
Jestem facetem.Czyli mnie gościu nie zaliczasz do normalnych?:D:D

Caffe👄👄 pozdrawiam❤️ i łapie zaufanie wsadzam w doniczkę i podlewam i już widzę rosłe liście....Noo co się pytasz, czy do Ciebie ta piosenka ?...i z przesłaniem oczywiście :)Taaak domyślam się kto, to robi.Porozmawiamy o tym jeszcze...a widzę, że najazd na Nikowców :D trwa chyba chcą wytrupić, zgłacić, a potem ....przejąć obszary zdobyte i rikiii tikki zrobić. :D

A propo dojrzałości, to ona sobie sama przyszła :D Ja jej nie zapraszałam..to taka cwaniara..wchodzi i skubana rządzi się :) A i jeszcze czasem pyskuje :P....Nie polecam :D Chce mieć zawsze racje, a trzymam ją tylko dlatego, że.....dobrze doradza :)

Jaśmin😘😘 ❤️ Pozdrawiam i muuuaśnie całuję 😘 Podlewaj Jaśminko by nam jeszcze zakwitło to zufanie i byśmy pośpiwywując te piosenki z przesłaniem, wspólnie je podlewali. Nie przejmuję się zupełnie tym ,,polowaniem" na Nikowców. My..Ty i ja zawsze się odnajdziemy. Wiemy gdzie i jak. Nie tu to gdzieś indziej. My jesteśmy ponad to wszystko i nie zgłupiejemy do reszty. A a'propos dojrzałości to Tobie ona nie zaszkodziła:)..Cudnie wyglądasz i piękna jesteś wewnętrznie, choć jak mówisz przyszła nieproszona 😘 Dobrze Ci robi ta dojrzałość ;) Nie powiedziałaś tylko czy mi te apartamenty dasz poznać ;)

Chcesz zobaczyć mój apartament, ależ tą czynność da się wykonać;) Są boskie !!!Jestem we właściwym miejscu.Coś na krój mojego mieszkania..ale jednak o nieeebo cudowniejsze.I oczywiście dużoo, dużo większe ...A wiesz jak bardzo lubię ..mieć dużo miejsca.Dokonałam wspaniałego wyboru :)Ta kamienica jest cudna! Czuję się tu reeewelacyyjnie :) Co u Ciebie?

Dzień jakoś zleciał w miarę szybko...oby i następne tak szybko zleciały ;) Cieszę się ,że jest Ci tam dobrze...i ..warunki masz chyba dobre ;) Zwiedzę jak pozwolisz :D i obadam:D A czy mieszkanko jest jasne?:D ;)..bo u nas pochmurno i pada. Dobrze ,że mój nastrój już się poprawił..a wiesz jak jest zależny od Twojego :)..Cieszę się Twoim szczęściem 😘

Na piętrze, to komnaty :D Serioo :) ....Zwiedzisz,👄👄 zwiedzisz poprzechadzasz się po włościach.Właśnie z chwilą, gdy przeczytałam Twój wpis pożałowałam czegoś...pamiętasz prezent jaki dostałam śmiałam się wtedy, że podobne, to jest do świetlika :D tą żarówkę na sznureczku :D kolokwialnie mówiąc:).....bo latarka, to chyba nie jest :D. ...nooo, no to ja ją zostawiłam w mieszkaniu, ale za, toooooo .....;)

Komnaty...ach...I Ty Pani wśród nich....Boska...Wyniosła...i...Piękna...😘 😘❤️...ach rozmarzyłem się... Dobrze by było by płonął jeszcze kominek..i my na podłodze przed nim... :D:D..przypominam sobie tego świetlika:D:D.... Kurcze...ciekawe co znowu wymyśliłaś....co ta Twoja główka już wykombinowała...?????:D chodzi o to Twoje ,,ale za, tooooooooo ;):D

:)Caffe👄❤️👄 W apartamencie jest przestronnie..ale niech nie zwiedzie Cię, to...bo zwykle w panujących dużych przestrzeniach, może być chłodno...Ale nie, tu :) na ścianach wiszą potężne obrazy na miarę tych z muzeów...a całości i smaku dodaje czarny fortepian.Na drewnianej podłodze porozkładane wełniane dywany.W tradycyjnej gamie kolorystycznej..Gdzie, nie gdzie ze ścian, patrzą na mnie tomy książek...a Kwiaty w oknach nadają charakter przyjazności...Spodobałoby Ci się..A Teraz panuje atmosfera tajemniczości i spokoju :) zapalone ciepłe światło sączy się stojących lamp.W dzwiękach poważnej muzyki ze starej, ale dobrej wieży.Zabudowanej w retro szafeczce na rtv.Powróce może do najbardziej intrygującego mebelka czyli ....Fortepianu...Caffe❤️❤️ ten fortepian posiada z całą pewnością wielofunkcyjność zastowań;)....hiii..Kominek jeest no jasne, że TAK.Ale nie tylko ten tradycyjny...Bo on, to, ot wiekowy, a i pewnie jakaś wrona tam pomieszkuje.....Natomiast mój :D kominek, to dopiero mistrzostwo świata...a w nim Twój konar :D A u Ciebie cieżko było w pracy? :)

Jaśmin😘 😘 😘 ❤️ Pięknie to namalowałaś słowami...łał 😘 i nie mów ,że ,,spodobałoby mi się"..tylko ,że to zobaczę! :D ;)..i to już niedługo..:) Wiesz jak lubię takie klimaty ;):P Co do wielofunkcyjności fortepianu to nasuwa mi się na pamięć fragment filmu ,,Pretty Woman" ;) Co do konara..hmmm...jest w dobrej formie;)..i wcale nie będzie przesuszony:D..ale powinien palić się równo i jasno... Mam nadzieję :D:D W pacy w miarę szybko minęło....ale te dni tak ostatnio mi się wleeeeeekąąąąąąą ;)

Już nie jestem w komnatach ...teraz zeszłam piętro niżej Caffe❤️👄❤️ :) ..a wiesz nie pamiętam tej sceny z filmu..100 lat temu go oglądałam.

Obejrzyj sobie:D..właśnie włączyłem i słuchałem tej piosenki jak właśnie przyszłaś po cichutku na paluszkach😘

Jak, to pisałam nie widziałam Twojego linku :)Już powracam do wspomnień...gdy pierwszy raz widziałam tą klasykę kina :)

Hmm Hmmm..mojego linku..:D...czyżby ,,konar" tak się nazywał:D:D To dopiero jest klasyka kina..!!! :D ;)...chyba też mistrzostwo świata ;)