Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

No widzisz..przypomniałem sobie...ale ten sposób to już przecież jest dla nas znany...to znaczy ten przepis :P

cholerka..za dużo kawy piję..:P Magnez mi wypłukuje...przerzucę się na jakieś wino czy piwo znowu...????

Pocztówka znad uroków urlopu Kłochanie. U mnie Caffe👄👄❤️👄👄 wszystko w jak najlepszym porządku.Pogoda średnia.W zasadzie ten fakt jeszcze mi nie dokucza, gdyż dopiero zaczynam wolne.Przyjechałam nawet, nawet wcześnie.Podróż miałam ciekawą.Trochę wczoraj zajęłam się Inwestowaniem :D w utracone nawodnienie, hmmm procentowe;) a u Ciebie jak z tymi sprawami ;)buziaczki 👄👄👄

Jaśmin😘 😘 😘 ❤️ ❤️ serce] No tak..zaległości trzeba było nadrobić:D No i póxny powrót do domu ;) no ładnie:D..też się nawadniam..a co..tylko wiesz czym ;):D

Heeej :) Caffe👄👄❤️👄👄spójrz już wtorek jeszcze chwilka i weekendzik i słodkie plany w toku ;) Pracowity dzionek miałeś?Dziś zadzwoniła kumpelka z pracy..hiii okazało się, że miała techniczne problemy ze sprzętem komputerowymmm...a ja wczoraj nie odebrałam, bo myślałam, że chce jakiś wskazówek wzorcowych zawodowych...buhaaahiii.... nocne cmoookiiiii 👄👄👄👄

Wczesno wieczorne cmoki, takie muaaaaaaaaaaaaa [ kiss] 😘 😘 w te Twoje słodkie usteczka ❤️ ❤️ ❤️ Oj, dajesz sobie wspaniale radę z tym sprzętem komputerowym Jaśminko:D ;) i radzimy sobie razem z nim wspaniale ;) a wręcz wzorcowo :P Uwielbiam jak się śmiejesz, pokazując te swoje bielutkie ząbeczki :D ;) przy których dentyści klną, bo nie mają nic tam do roboty ;) :D jak idziesz do nich na kontrolę :D Mówisz ,że wtorek??? Ech...już czwartek prawie:( jak ten czas szybko leci....

❤️Muaaaaaaa 👄👄❤️ 👄👄👄hiiii...tyle rzeczy Kłochanie piszesz o mnie, że czasem jestem zaskoczona.Łapię się na myśli, że ..chyba mnie znasz :D A muszę Ci coś powiedzieć, pierwszy raz w Twoim wykonaniu widzę ten pycholek :( ....Pierwszy raz! Zawsze były takie... :) Czemu smutasz, że tydzień... tak szybko leci?Czemu?Może,że starzejemy się?;) https://youtu.be/DHyRG0zIQ-E 👄❤️👄❤️ ❤️Nie daj się trzymaj pion Jeszcze chwila huknie dzwon W ekran patrz pali się mówi, że happy end Ufaj mi, uwierz mi, Ja wiem... ❤️ ❤️ Na mecie tej drogi Będę jak Twoje przeznaczenie Jak tęcza po burzy jak swiatło po nocy Czekam Cię Twoje przeznaczenie❤️

❤️ Muaaaaaaaaa 😘 😘 😘 ojjjjjjjjjj a twierdzisz, że Cię nie znam? ;) oj znaaaam... i to dogłębnie ...tak jak nikt! :D ;) A czemu smutam? No nie smutam. Wręcz przeciwnie! Młodnieję przy Tobie, coraz bardziej wierząc w przeznaczenie ;) ❤️