Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Ta, uroczo :D....No przecież...Bo jestem uroczy :D Sama to mi wmawiałaś :D :P Nieprawdaż???:D Dzwonn....coś mi to mówi ;) 😘 ❤️

Mam nadzieję ,że w pracy bedzie dobre naświetlenie...yyyyy nasłonecznienie miałem na myśli i się trochę opalisz...a gdyby tak jeszcze basen to już pełnia szczęścia:D 😘❤️ ;)

Basen ...Nie tym razem.Ale komnaty są Ci znane.Byłeś tam.Music..fortepian...itp A ten utwór wyżej z pokazem slajdów...przypomina mi Ciebie.Trochę koty darliśmy wtedy :D Byłam koło Francji, przesłałam Ci malinki, a Ty byłeś zły, że owoce, a nie coś innego :D :D

No i jak zwykle kimnęła lub elektronika padła Kotecce :) echhhhhh 😘 a już miałem nadzieję na muuuaśny pocałunek na dobranoc. Bo rano muszę być żywczyk ;)

uhmmm...fortepian i ...stół taki z zielonym blatem...;) Nosz nie wypominaj mi już tych kotów bo pisiulo ten taki czerwono ognisty te koty już dawno pogonił...;) 😘😘

Cmokusie Kłochanie 😘 😘 😘 ❤️ Cudowne miałem dzisiaj przedpołudnie ;) 😘 😘 Słoneczne i ciepłe w sercu i w otaczającej aurze ;)..i mówiąc prawdę...ekstatyczne !!! W ogóle dzień był udany i od rana pełen wrażeń ;) Nawet po południu był udany...Na pewno dlatego dlatego ,że tak cudownie się zaczął ! ;) Mam nadzieję ,że i dla Ciebie był udany Jaśmin ❤️ :) Zalatane te stópki dzisiaj były na pewno skoro zmęczone już pewnie odpoczywają ;)

Jaśmin ❤️ 😘 😘 😘 Majowe buziole😘😘😘....Gdzie Ty tuptasz ,że Cię tu nie widzę???Hę??? Jak minęła Ci majówka..?..a może jeszcze nie minęła???

No i nie spotkałem Cię Jaśminko 😘. Latałem po topach za Tobą ale wiecznie umykały Twoje stópki:) a gołąbek,który wysłałem wrócił do mnie nie wiem z jakich przyczyn? Gołębnik zamknęłaś? Wysłałem więc gołąbka na ten drugi nasz gołębnik i....wyglądam go z powrotem..oby z odpowiedzią....

nie spotkales Klochanie, bo ja szybko biegam, troche sportow uprawiam, to i kondyche mam :) caluje i witam w nocy ❤️ ❤️ ❤️ ❤️👄👄👄

Jaśmin😘😘😘 Jesteś... a o jakich sercuszkach i buziaczkach mówisz...i dlaczego gołąbki do mnie wracają? Odpowiedz tu szybciutko...bo wyglądam Ciebie i patrzę czy Cię nie ma co chwila 😘❤️

najpierw powiem Ci ze pisze, juz Klochanie wszystko poustawialam sobie..serduszka wysylam Ci z innego sprzetu..to troszjke skomplikowane i dosc zabawne aleeee wazne ze technika dziala a nie widac buziolkow? to w takim razie wyjdz z topkiu i jeszcze raz wejdz

Przeczytałem gołąbka:) Wszystko to skomplikowane cholernie... ale mi musisz to opisać:D To daj mi buziaka ...yyy...fonetycznie...yyyy napisz to swoje...muuuaaaa:D

Znowu się ze mną droczysz...:D :D :D Jak mówię ,że czegoś nie widzę to znaczy, że nie widzę :P:D

Powiedz lepiej co u Ciebie Kłochanie, bo ja cały tydzień urlopowałem...cwaniak jestem co nie? :D Mam nadzieję ,że i Ty masz tam fajnie i mila pogodę. Ale czytałem wczoraj jak pisałaś przyjaciółce na topiku ,że spotkało Cię coś przyjemnego i niespodziewanego...też mi się pochwal:)😘❤️

skarbek ,,,uu szkoda ze Ci sie nie podobam w tym wydaniu...Ja tu juz na lato sie przygotowalam... z kwiatkami przechodzilam caaaaly rok :) teraz musze dbac ;) co by mnie slonce za mocno nie przeswietlilo:)