Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W przyjaźni może zjawić się miłość

Polecane posty

Gość gość

i tak bywa:)

Gość gość
Może,lecz to zależy od osób,które się przyjażnią?i od wieku bo małolaci nie rozumieją słowa przyjażń!

Gość gość
Raczej wątpliwe

Gość gość
Przyjaźń to nie kochanie chofz pewnie jakies tam wyjatki sie zdarzają

Gość gość
Trafnie napisane , przyjazn to nie kochanie .Gdyby byla milosc bylaby juz od poczatku . Zreszta ten temat juz byl.

Gość gość
a mylisz się, nie ktorzy potrzebuja przyjaźni by blizej poznac dana osobę i wtedy cos moze się dopiero przydarzyc lub nie, nie kazdy od razu czuje miłośc widząc tylko ciało do cholery wazna jest osobowosc,charakter! dlatego nie ktorzy nie moga się zakochac! bo sam ładny wygląd to za mało!!

Gość gość
"Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie?" ;)

Gość gość
23.38 no własnie, nie kazda modelka działa na serce faceta czasem tzreba czegos więcej, co nas urzeka uroda to nie wszystko, ja się zakochałem w zwyczajnej dziewczynie ktorą blizej poznałem dzięki wspolnej pracy a piekność ktora na mnie leciała to mnie kompletnie nie wzruszała, ta moja ma osobowosc,charakter,intelekt! i jeszcze bardziej mi się teraz podoba, pomimo,że nie ma urody tamtej

Gość gość
23.41 to poczatek kochania, ktore się powoli skrada;)