Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jana91

Czy mu zależy ?

Polecane posty

Gość Jana91

Witam, chciałabym wiedzieć co sądzicie na pewien temat i czy tylko ja mam jakieś schizy a mianowicie mój chłopak na pewnej grupie typu aktywne miasto znalazł jakąś dziewczynę która napisała post, że szuka osób chętnych do chodzenia na basen. On się zgłosił i teraz chce z tą obcą dziewczyną chodzić na basen czy dla Was takie relacje są w porządku i zgodziłybyście się na takie zachowanie chłopaka?

Gość gość
Autorko a spójrz na to z innej strony. Dajmy na to że Twój chłopak chodzi na basen i na ten sam basen w tym samym czasie chodzi pewna dziewczyna (basen jest ogólnie dostępny). Widując się , oczywistym jest że w końcu zaczęliby ze sobą rozmawiać jako znajomi których łączy taka sama pasja . Czy też byś coś przeciw temu miała ? Jeśli masz z tym problem to zacznij chodzić z chłopakiem na basen i po kłopocie ,jednak nie możesz decydować o jego życiu tym bardziej że jest to dopiero chłopak a nie Twój mąż .

Gość gość
Czyli o życiu męża mozna decydować? Trudność ocenić jego intencje gdy się go nie zna. Jak ma cię zdradzić to o tak zdradzi więc nie musisz się martwić tą z basenu.

Gość gość
gość 07:44 "Czyli o życiu męża mozna decydować?" X Nie ,ale w kontekście małżeństwa inaczej wygadałby fakt że mąż ofiarując pomoc jakiejś kobiecie ucieka być może przed domowymi obowiązkami . Tutaj chłopak jest wolny , ma dużo wolnego czasu więc czemu nie ma komuś pomóc jednocześnie zapełniając wolny czas . Pewno zarzucisz mi że ma dziewczynę , owszem , ale nie siedzi z nią całe 24 godz na dobę .

Gość Jana91
ona jest dużo szczuplejsza ode mnie. boje się