Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta3286

Ekshibicjonizm?

Polecane posty

Gość Reksiosław
Gosc z 3:15 hahaha, ale masz zryty dekiel zakompleksiony mitomanie. Masz problemy z kobietami, boisz się ich ale pożadasz skrycie. Jesli jestes wierzacy to modl sie, zebym sie mylil. Dobra wiadomisc dla Ciebie to taka, ze nigdy nie uda Ci sie zblizenie z kobieta, z zywa kobieta, bo martwa to sie nie liczy. Nawet jesli uda Ci sie jakos do niej zblizyc to Twoja " skromnosc" w samoocenie zaora niedoszłą Twoja ofiare. Ewentualnie jedz cały czas po bandzie na bezczel to moze ktoras ze strachu wystawi małża. To kazdej nowo poznanej w pierwszym zdaniu daj do zrozumienia kto za kim ma biegac i mow wyraznie: Kazdego dnia budze sie coraz przystojniejszy, ale dzisiaj to juz kurwa przesadzilem. I od razu dobij ja tekstem: Zagadalem cie pierwszy mala, nie spierdol tego. I dorzuc- ja za toba nie bede latac, ale nie bede tez robil wiekszych trudnosci w tym kiedy dojrzejesz i zaczniesz sama walczyc o swe szczescie. Efekt murowany, bo jesli bedzie na tyle opozniona umyslowo, ze nue zajarzy to masz szanse, a jesli bedxie nirmalna to macie co najmnuej 30 minut dovrej zabawy, bo jak wyjedzie smiechem to bedzie ryczec jak krowa. Chcialem Ci najpierw poradzic abys sex zaczal uprawiac z koza, ale gdybys takiej kozie nawet "pocisnal" te twoje teksty to wyskoczylaby ci z gumiakow i prawdopodobnie bylbys swiadkiem akcji samob9jczej w wykonaniu zwierzecia seksualno-mlecznego w gatunku kopytne rogate troche niekumate. Jesli kobuety na sam Twoj widok zaczynają muec problemy z oddychaniem to pomysl jak podzialalbys na koze. Prawdopodobnue zaczelaby sie masturbowac raciczką na srodku ulicy. Jak Ty musisz sie sam meczyc kiedy widzisz sie w lustrze, i ta walka wewnetrza.. wiem ,e ten w lustrze mnue pozada, ale sam tez sie pomecze i przetrzymam go na dystans niech wie, ze najlepsze nie przychodzi od razu

Gość Ksisk
Reksioslaw-moze przetrzyj wreszcie te galy i sam sie ZAPOZNAJ Z PRAWDA na temat o ktorym bredzisz.Kobiet ekshibicjonistek jest wiecej niz mezczyzn !!! Wbij to sobie to glowy wreszcie.Co inn3ego jest chodzic w spodniach,pokazujac figure a co innego w leginsach,eksponujac szczegoly budowy anatomicznej czy w przeswitujacych ciuchach.Ja wiem ze na tym forum jest pelno doradzaczy,ktorzy pozniej ida sobie ulzyc po przeczytaniu niektorych watkow.Dotyczy to OBU plci zreszta.Nie zmienia to jednak FAKTU,ze autorka tego topic'u jest ekshibicjonistka.Wejdz chlopcze tu na rozne tematy i poczytaj.CZYTAJ co pisza o swoim ekshibicjonizmie KOBIETY !!! A moze ty nie umiesz czytac,tylko hustac gruche potrafisz.