Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE MAM CO JESĆ PRZEZ ALIMENTY...

Polecane posty

Gość gość

sąd oczywiście niezawisły i obiektywny dowalił mi takie alimenty że na życie zostaje mi w sumie 300 zł mc; czy ktoś jest w podobnej sytuacji i może doradzić w jaki sposób się uchylić od wyroku sądu?

Gość gość
Zbyszek,to ty ? ;p

Gość gość
Zbierz rachunki-tylko niezbędnych wydatków(lekarz,lekarstwa,mieszkanie,opłaty) i załóż sprawę Nie mogą ci zabrać więcej niż 60% wynagrodzenia

Gość gośćXXXX
trzeba bylo kutacha nie wsadzac,a nie teraz plakac .Pomysl ,ze moze twoje dziecko /dzieci nie maja co jesc.Co z ciebie za ojciec ,bo prawdziwy ojciec odejmie jedzenia sobie od ust byle by dzsiecko zjadlo .Powinni palic albo wieszac takich gosci jak ty!!!!

Gość gość
Muszą ci zostwić minimalną krajową

Gość gość
Jaaasne, o ile rzeczywiście te pieniądze idą na dzieci. W zdecydowanej większości przypadków dotuje się matkę dziecka i tyle.

Gość gość
nie słuchaj debili,można wywalczyć obniżenie alimentów

Gość gość
nie zawsze rozwód jest z winy faceta, moim największym błędem był ślub z tą babą, gdybym się nie ożenił mogłaby mie cmoknąć w dupsko a tak taniej by mi wyszło dalej z nią mieszkać

Gość gość
wszyscy faceci są tacy sami troche tycgh historii tych biednych facetow sie naslucjalam a wszystko przez te wredne babay to po jaą cholere za nami lazicie?????potem slub i tp ,bo moj facet tez bzdety opowiada jak to tamta go skrzywdzila .

Gość gość
Napisz ile płacisz. Pewnie dosuniesz tu zaraz porażającą kwotę rzędu... 600zł:)Idz do roboty nieudacznika. Naprawdę jesteś marny skoro nie umiesz wygospodarować na dziecko takich rzygowin Co innego jak masz alimenty 1700 wzwyż. Rozumiem że taka kasa już nie na dziecko ale waciki mamusi. I tu jestem przeciw takim babom które po prostu okradają facetów. Jednak pewnie jęczysz o żałosne 300-600zł. A żreć nie musisz, pewnie masz z czego chudnąć. Znam już takich biduli. Np. Jeden taki jara faje, chodzi dobrze ubrany a gada tak jak ty. Każdy nieudacznika zawsze szuka winy w innych nigdy w sobie. Szkoda że tacy po prostu są płodności i powielili geny. Dziadostwo

Gość gość
Z mopsu dostają po 370+40zl na mydlo i z tego mają oplaty zrobic i żyć wiec dasz rady musisz,a na drugi raz wsadzaj babie w gębe nie w d**e:-P

Gość gość
zarabiam 2500 płace 1500 po opłatach zostaje okoo 300 zł/ mc

Gość gość
godc 16.04 to wyjedz z kraju i zarabiaj wiecej ,z kim ta twoja kobita sie zwiazala

Gość gość
1500 z 2500 to cię nieźle wydoiła. Polskie sądy rodzinne...solidarność jajników.

Gość gość
Nie wiem jak to się dzieje. Eks ma 600zl i u kumpla zatrudnił się na 1/8 etatu. Złodziej po prostu teoretycznie nie ma nic... Sąd tyle mu wyznaczył. Cóż Ci mam pisać... 1500to dużo za dużo. Nie ma w Polsce sprawiedliwości. 1 dziecko ma 1500 a drugie ledwo wyrzyygiwanie 600 przy czym ex dopiero płaci po tym jak dostał 2 lata w zawieszeniu bo nie płacił rok. Jutro idę do prokuratora z papierami od komornika bo jest zaległość 6000 a on płaci bieżące, zaległych nie ma zamiaru. Współczuję Ci sytuacji bo z tego co piszesz jest bardzo krzywdząca.musisz szukać 2 pracy i wziąć dobrego prawnika który kosztuje i obniżyć choć do 1000zl te spora sumę.

Gość gość
A na ile dzieci masz alimenty? Bo przy twoich zarobkach na 1to nierealne.