Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymam dystans zapomnienia

Polecane posty

Gość gość

Nie bendę pisał imienia literki, dużo jest o tym imieniu. Napiszę tak abyś przeczytała i skierowane było do Ciebie, wiem zaglądasz tu. Dziś ktoś wspomniał o tobie, widział Cię i pytał mnie , nic nie odpowiedziałem, łezka mi się zakręciła to przez długi czas. Długo zabiegałaś o mnie hmm 2 lata, ja nie czułem tego, przed świętami to się zmieniło, przyszło to niespodziewanie, nagle. Powiedziałem Ci o tym, potem byłem chory i dziś spotkałem Ciebie. Siedziałaś tyłem zaczepiłem i wymieniłem parę zdań, widziałem byłaś zazdrosna i o to miałaś pretensje. Chce abyś wiedziała miłość która przyszła niespodziewanie nie minęła i nie wiem czy kiedyś minie, nie masz o co być zazdrosna. Odpowiem Ci dlaczego dalszego kroku nie zrobiłem i nie zrobię. To już za długo trwa z twojej strony, mi nieoczekiwanie i wiem jak brakuje czułem to przez święta i teraz. Kara dla mnie może zasługuje. Nie chcę cię trzymać w niepewności i tęsknocie, sam mam taką. Dla tego niebendę już rozmawiał na te temty nawet zabiegał, nawet unikał to ból, dla cebie i dla mnie. Wiedz jedno że masz mnie i wiem co czuję do ciebie. Tylko od ciebie będzie zależeć co dalej, ja nie chcę grać na czas, i krzywdzić i dla tego tak postępuje. Może przeczytasz lub nie, tak to bendzie.

Gość gość
Bendzie albo ni bendzie. Elżbieta.