Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy musi byc jakis odstep miedzy laparoskopia a histeroskopia

Polecane posty

Gość gość

Mam mieć wykonana laparoskopie a za 3 tyg histeroskopia (w innym szpitalu).Jest powiedziane ,ze musi byc jakaś przerwa? Pytałam lekarza w szpitalu ale nie mowil , ze nie mozna tylko ze on by poczekal ze 2 mies az wszystko sie unormuje.Ale co , polip sam sie usunie? Hah...Decyzja podjęta ale chciałam spytac jeszcze Was kobietki.Moze bylyscie juz w takiej sutuacji i wiecie co i jak

Gość gość
Odswiezam

Gość gość
Ja miałam laparoskopię i histeroskopię w trakcie jednego zabiegu. Pytałaś tego co Cie operowal czy tego co ma Cię operować? Ja bym zapytała tego drugiego ale raczej jeśli wszystko jest ok to nie powinno być przeciwwskazań.

Gość gość
Zapytalam tylko lekarza w szpitalu w którym mam miec laparo.Ten drugi zabieg mam miec w innym szpitalu.I odstep jaki będzie między jednym a drugim to 3 tyg.Najwyzej jak będę na konsultacji to spytam i przeloze na inny termin w razie by nie moglo byc.Z tego co wiem to warunkiem jest zeby nie bylo krwawienia - plamienia.Po histeroskopii pamietam ze plamilam caly cykl :-/ Nie wiem jak to jest po laparoskopii.Jeden zabieg mialabym juz z glowy ale niestety nie wyczyscili jak trzeba :-( Dzidzi to ja sie chyba nie doczekam :(

Gość gość
Ja plamiłam chyba max z tydzień. Będzie dobrze!!! Trzymaj się :)

Gość gość
Serdeczne dzieki za mile slowa ;-)