Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke iod czego zaczelyscie ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 21 tygodniu ciazy i powoli chcialabym zaczac kompletowac wyprawke.jednak zastanawiam sie czy to nie za wczesnie ? Jakbylo u was ?

Gość gość
Możesz już kompletować, potem z miesiąca na miesiąc będzie ciężej. Ja polecam zacząć od zmierzenia bagażnika samochodu :) To Wam pomoże znaleźć odpowiedni wózek - musi się składać tak, żeby się zmieścił. Ubranka, ręczniki itd. już możesz pomału kupować, byle by nie stracić kontroli nad wydatkami. Na początek wystarcza po 5-6 sztuk w każdym rozmiarze. I nie kupuj rzeczy, które miałyby służyć dalej niż 3 mies. od porodu - nie wiesz, jak szybko dziecko będzie rosnać.

Gość gość
Ja zaczęłam od tego miesiąca, w którym ty jesteś. Od: Kocykow Rozka Lezaczka-bujaczka Pościeli Ciuszki kupiłam w ostatnim trymestrze, gdyż urodziłam latem i kupowałam letnie ciuchy. Zimowe nie były mi potrzebne. :)

Gość gość
Zaczęłam po 30tc, mi się nie spieszyło, od koca i pościeli.

Gość gość
Kolo 15 tyg, od ubranek na przecenach- posezonowych. Sporo zaoszczedzilam, kupuje nadal orientacyjnie, kombinezon, kurtki, body z dl rekawem, na mniej wiecej roczne dziecko. Dzis kupilam spiworek do wozka i nosidelko, dwie kurtki i 2x body ( na roczniaka). Jestem juz na ostatniej prostej, w zasadzie czekam na akcje..

Gość gość
Matko, moje dziecko ma pół roku, a nie kupuję z takim wyprzedzeniem, że na rok. A po co ma tyle leżeć?

Gość gość
Jak dla mnie jest roznica dac za kurtke 25zl, a 69:x polezy nic temu nie bedzie, jesc nie wola. A tak nie bede musiala biegac z dzieciakiem po sklepach, jak braknie.

Gość gość
Chyba, że tak. Mi akurat ceny nie robią różnicy, a latać koniecznie nie trzeba. Dużo zamawiam w sklepach internetowych.

Gość gość
od 14 tc ciuszki kupowałam. nie jestem przesądna

Gość gość
Ja kupowałam już przed ciążą...