Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zagrywki kobiet

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałbym się was doradzić co robić. Otóż kręciłem z pewną dziewczyną przez 2 miesiące, do niczego między nami nie doszło, jednak oboje czuliśmy to coś między nami. Spotkań było niewiele, bo zaledwie 4, ona ciągle nie miała czasu. Kilka dni temu dostałem wiadomość, że sama nie wie czego chce, nie chce mi robić nadziei itp. Stwierdziłem, że to koniec więc odpisałem, że spoko. Nie minął dzień, a otrzymuje wiadomość, że ją olałem. Po czym porozmawialiśmy sobie, powiedziała mi że chce mieć ze mną kontakt. Jednak ja powiedziałem że takie dzwonienie i pisanie do niczego nie prowadzi, jak się nie spotykamy. Od tamtej pory cisza, jednak cały czas w jakiś sposób mnie zaczepia. Np wysyła snapy czego wcześniej nie robiła. Może ktoś mi wyjaśnić o co tak właściwie jej chodzi ?

Gość gość
Kobiety to emocjonalne psychopatki.

Gość gość
Pewnie nie chce byś o niej zapomniał. Może rzeczywiście teraz ma mało czasu i nie chce tracić kontaktu.

Gość gość
Czas ma, bo często spotyka się ze swoimi znajomymi. Wszystko jest super do momentu kiedy ma dojść do spotkania, wtedy zawsze znajdzie wymówkę. Domyślam się że chce abym o niej myślał, jednak nie wiem co robić? Bo jeżeli się do niej odezwę to zapewne będziemy znowu rozmawiali ale czy to nie prowadzi do pozostania dla niej tylko kolegą/przyjacielem ? Nie jest zainteresowana czy nie wie czego chce? Co byście mi radzili, ja myśle żeby może z miesiąc się nie odzywać.

Gość gość
Trzyma Cie w rezerwie. Nie bardzo jej się podobasz ale jak jeden czy drugi koles ja oleje to będziesz dobry na otwarcie łez, podpompujesz jej ego komplementami. Takie kolo zapasowe, na gorszy czas...

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem jest darować sobie ją?

Gość gość
Albo chce Cię mieć pod ręka w rezerwie, albo niby nie chce z tobą być, ale tez nie chce żebyś znalazł sobie kogoś innego, dlatego takie zwodzenie czy durne gierki, albo faktycznie ona sama nie wie czego chce. Co masz robić, najlepiej nic, nie wyrywaj się, jak zagada to odpisz po koleżeńsku, a Ty sobie prowadź własne życie, spotykaj się ze znajomymi itd.

Gość gość
Rady ciapulka, który dobrze wie, bo sam tak robi:P

Gość gość
To jakaś kretynka, olej ją.

Gość gość
ciapo czytanie ze zrozumieniem się kłania

Gość Carycka
Wiesz, ona nie chce stracic adoratora.

Gość gość
Moim zdaniem skonfrontuj się z nią i powiedz, że skoro jasno się wyraziła, że nie jest Tobą zainteresowana, to nie widzisz potrzeby utrzymywania kontaktu. Rozumiem, że nie będzie Ci łatwo, jeśli dziewczyna Ci się podoba, ale lepiej uciąć to teraz, niż jak się mocniej zaangażujesz z osobą, która tego zainteresowania nie podziela.

Gość gość
Ble ble ble sam jesteś zainteresowany tylko niezobowiązującym seksem, dla takich mówimy: spadaj

Gość gość
Toś wymóżdzyła lala, długo nad tym myślałaś?

Gość gość
gość dziś Ble ble ble sam jesteś zainteresowany tylko niezobowiązującym seksem, dla takich mówimy: spadaj ale intelektualne dno ...

Gość gość
Słaby dla niej jesteś, mierzy wyżej, sra na ciebie ale to nie znaczy że masz ją olewać, chce żebyś zabiegał i usychał z tęsknoty do księżniczki poza twoim zasięgiem :-) ...jak jej nie wyjdzie z księciem, wpadnie itp. to może się jeszcze zainteresować żeby nie zostać w czarnej dopie z dzieckiem

Gość gość
Ja bym radzil dobrze ja wydymac na poczatek, a pozniej sie zobaczy.

Gość gość
22.56 dokładnie, mam takie samo zdanie i pisze to jako kobieta