Gość malgo01 Napisano Styczeń 8, 2018 Cześć! Pytanie do osób z Warszawy- jaki salon tatuażu polecacie? Szukam profesjonalnego miejsca, tak żeby tatuażysta potrafił stworzyć efekt 'wow' na skórze :) Dotychczas robiłam małe tatuaże, które nie wymagają zbyt dużo pracy, a tym razem mam w głowie wiekszy wzór wymagający precyzji itd. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 A jaki wzór planujesz? Bo w sumie wybór salonu jest ważny, ale ważniejszy jest wybór odpowiedniego tatuażysty. Każdy ma określoną tematykę, w jakiej dobrze sie czuje i wykonuje tatuaże- portrety, geomtria czy watercolor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 http://healthydoctors.pl blog prowadzony przez lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zennka Napisano Styczeń 22, 2018 nie mieszkam w Wawie, ale chętnie podglądam FP Jah Love Tattoo. Może zerknij na ich stronę- mają bajecznie piękne realizacje w swojej galerii :) gdyby nie to, że mieszkam na drugim końcu Polski to tam bym się dziarała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość losdamianoslos Napisano Styczeń 24, 2018 Oj tak! Jah Love tattoo studio to salon godny polecenia. Tatuowałem się tam spory czas temu u Adolfa- swietny gosciu z ogromnym talentem :) tatuaz nadal robi furorę wsrod moich znajomych. Z tego co widzialem obecnie ich salon znajduje sie na Wilczej 32 i troche zmienila im sie ekipa- nowe twarze sie pojawily. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2018 Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie dodatkowo 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmaciejka Napisano Styczeń 29, 2018 A ja właśnie z polecanego tutaj Jah Love korzystałam dwa razy i faktycznie, robią niesamowite tatuaże. Za pierwszym razem byłam u Huberta, a w grudniu- Kingi, która w ekipie jest od niedawna :) w obu przypadkach wyszłam bardzo zadowolona z ich salonu, bo dokładnie o taki efekt mi chodziło. Sam salon jest zadbany, wszystko odbywa sie w komfortowych sterylnych warunkach. Klimat tez fajny, a to wazne, bo jednak tatuowanie boli i dobrze gdy tatuazysta robi przerwy co jakis czas, zebys mogla odpoczac albo rozluźnia atmosfere poprzez rozmowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilka092 Napisano Lipiec 9, 2018 w jah love jestem fanką Henia: https://www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10155626476186226 tatuowalam sie u niego raz, ale jestem zapisana na kolejny termin na wrzesien :) uwielbiam portrety w jego wykonaniu- bardzo dokladne, niczym obrazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2018 Na święta planuje dziewczynie kupić kartę podarunkową na tatuaż właśnie do studia www.time4tattoo.pl , bo bezterminowa. Nie musisz się od razu decydować. Mają najwięcej pozytywnych komentarzy w Warszawie, do tego po przejrzeniu portfolio byłem pod wrażeniem. Sam mam kilka tatuaży, moja dziewczyna na razie 1, ale raczej amatorsko wykonany. Wymaga poprawek i jakiejś świeżości. Też się do nich prawdopodobnie w następnym roku wybiorę, bo pod względem artystycznym trudno o coś lepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuba Napisano Listopad 28, 2019 Ja mogę polecić www.time4tattoo.pl – robiłem tam 3 tatuaże i zawsze bardzo dobrze wykonane, duża precyzja, ogólnie bardzo dobra oferta myślę że warto do nich zerknąć. Patryk bardzo doświadczony, super radzi sobie z robieniem różnych tatuaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finkowa Napisano Grudzień 6, 2019 tylko jah love tattoo na WIlczej. Nie mają sobie równych! Począwszy od lokalizacji, poprzez klimat tam panujący aż po najważniejsze - ludzi! Rewelacyjne tatuaże, fajna atmosfera, jest czysto ( wręcz sterylnie). ja polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia_petla 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 ja też jakiś rok temu trafiłam po raz pierwszy do JAH LOVE TATTOO. Nie bez powodu cieszą się tak dobrą opinią znajdziecie tu doświadczonych tatuatorów, kreatywnych i bardzo pozytywnie nastawionych do życia ludzi. Zrobili mi tatuaż dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam w tym roku planuje wybrać się na kolejną wizytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach