Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szefowa alkoholiczka

Polecane posty

Gość gość

Moja szefowa pije odkąd ją znam ( ok. 4 lat ), ale wcześniej nie było tego po niej widać. Od paru miesięcy to się zmieniło, przychodzi do pracy ziejąc alkoholem, śmierdzi od niej alko, od jakiegoś czasu popija już w pracy. Zaczęły się problemy z wynagrodzeniem, z jej wypełnianiem obowiązków, firmę prowadzę właściwie już tylko ja, pracownik. Szefowa non stop ściemnia, że jest chora, że szpital, że dziecko jej jest chore, że jest w szpitalu, olewa firmę i mnie tym samym. To jest taki typ osoby, która, jak kogoś znienawidzi, a do znienawidzenia wystarczy jej małostka, próbuje zniszczyć taką osobę oczerniając ją wszędzie, gdzie może. Sama jest już jednak na dnie i ludzie z jej otoczenia już to zauważają. Powiedzielibyście jej, że widzicie, że widzicie, że chleje i firma się przez to sypie? Bo póki co to ona ściemnia, a ja udaję, że jej wierzę :/

Gość gość
skąd ja to znam.

Gość gość
Możesz coś więcej napisać?

Gość ja_Dyzio
to jest bardzo dobry temat ale temat TABU i mało poruszany teraz w Polsce przez Polki i Polaków , jak Polacy wiedzą i pamiętają, większość FIRM w obecnej Polsce zawdzięcza istnienie tylko dzięki pracownikom firmy, pracownicy FIRMY dbają o LOGO Firmy aby Firma istniała na rynku , jako znana i ceniona ze znaną marką nawet międzynarodową , pracownicy w takiej Firmie często zarabiają grosze ale dla dobra FIRMY zrobią dosłownie wszystko , Szef lub Szefowa są oczywiście zachwyceni postawą pracowników w Firmie ale propozycje zarobkowe wobec pracowników traktują, jako minimum socjalne , czyli skoro się nie skarżą na Pracodawcę to mogą pracować za tak zwane minimum w Dzienniku Ustaw A Pracodawca może wszystko z zyskiem Firmy i zysk własnej Firmy obstawia w 'kasynie' po północy , NIE trafił na KOLE prawidłowo i stracił pół miliona PLN ale musi się 'odkuć' w kasynie, stawia milion zarobków swoich pracowników za kilka żetonów , znowu NIE trafił i NIE wygrał w kasynie , zatem pracownicy Firmy NIE zobaczą wypłaty, przez kolejne dwa miesiące, muszą jakoś wytrzymać KRYZYS bez pieniędzy, zaczynają rosnąć pokrzywy i kartofle kiełkują w piwnicach, niech jedzą kiełki !

Gość gość
ja_Dyzio dziś to jest bardzo dobry temat ale temat TABU i mało poruszany teraz w Polsce przez Polki i Polaków , jak Polacy wiedzą i pamiętają, większość FIRM w obecnej Polsce zawdzięcza istnienie tylko dzięki pracownikom firmy, pracownicy FIRMY dbają o LOGO Firmy aby Firma istniała na rynku , jako znana i ceniona ze znaną marką nawet międzynarodową , pracownicy w takiej Firmie często zarabiają grosze ale dla dobra FIRMY zrobią dosłownie wszystko , Szef lub Szefowa są oczywiście zachwyceni postawą pracowników w Firmie ale propozycje zarobkowe wobec pracowników traktują, jako minimum socjalne , czyli skoro się nie skarżą na Pracodawcę to mogą pracować za tak zwane minimum w Dzienniku Ustaw A Pracodawca może wszystko z zyskiem Firmy i zysk własnej Firmy obstawia w 'kasynie' po północy , NIE trafił na KOLE prawidłowo i stracił pół miliona PLN ale musi się 'odkuć' w kasynie, stawia milion zarobków swoich pracowników za kilka żetonów , znowu NIE trafił i NIE wygrał w kasynie , zatem pracownicy Firmy NIE zobaczą wypłaty, przez kolejne dwa miesiące, muszą jakoś wytrzymać KRYZYS bez pieniędzy, zaczynają rosnąć pokrzywy i kartofle kiełkują w piwnicach, niech jedzą kiełki ! Sorry, ale nie wiem jak tu się kurde robi 'odpowiedz' konkretnemu użytkownikowi, więc skopiowałam co napisałeś, żeby było wiadomo, że Tobie odpisuję. Ja akurat nie pracuję w korporacji, tylko w małej firmie, która z 4 osób zeszła do dwóch przez czas 2 lat, została szefowa i ja. Żałuję teraz, że też wtedy nie odeszłam, ale tak się moje życie ułożyło, że nie mogłam. Nie zrobię dla tej firmy 'wszystkiego', tym bardziej, że ta firma to ona i ja, a ona się stacza - moja pracodawczyni. Pytam tylko, czy na moim miejscu, powiedzielibyście jej, że wiecie, że pije, macie na to nawet dowody, a ona będzie szła w zaparte i będzie was próbowała oczerniać wszędzie, gdzie tylko może. Czy nie mając innej pracy w zanadrzu, siedzieć cicho i czekać, aż w końcu coś wpłynie na konto, czy wypierdolić jej prosto w twarz jak jest? Tracę cierpliwość, serio...

Gość ja_Dyzio
jak zrozumiałem to są DWIE współ-właścicielki w jednej Firmie, jedna się stacza i wkrótce pod stół wpadnie , z alkoholizmu już się nie podniesie na równe nogi a druga jest 'normalna' , czyli wiadomo co będzie, kobieta błyskawicznie sobie poradzi ze wspólniczką, spłaci i zapłaci za Jej PIJACKIE wyprawy alkoholowe i na własne nazwisko przepisze firmę a pijaczka już nie będzie jej wspólniczką i konkurentką , generalnie taki jest Świat , jedni zyskują a inni tracą przez własne zachcianki życiowe !