Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STRASZNIE niska samoocena !

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani. Mam 17 lat i jestem bardzo wrażliwa osoba. Mam problem, mianowicie strasznie nie podoba mi sie moj wygląd wizerunek charakter... jestem bardzo krytycznie nastawiona do siebie i strasznie niepewna. Podobam sie wielu chłopakom i uważają oni ze jestem piękna atrakcyjna itd. Ja zaś nie zgadzam sie z tym często gdy przechodzę obok lustra obracam sie w druga stronę bo boje sie ze znów sie załamie. Mam obecnie chłopaka, kocha mnie bardzo codziennie mówi z jestem przepiękna ale boli mnie to bo nie mogę jak normalna dziewczyna cieszyć sie z tych slow tylko od razu mysle ze on kłamie ze mnie zdradza. Aktualnie chodzę do psychologa bo mam przejawy depresji lekowej. Wiecie moze jak walczyć z tym i czy da sie nauczyć kochać sama siebie?:(

Gość gość
D

Gość gość
Hh

Gość gość
Ja mialam tak jak ty i mimo sesji z psychologiem tak mi zostalo mam teraz 30lat i praktycznie nic sie nie poprawilo

Gość gość
Przykre

Gość gość
mam podobnie

Gość gość
ja tez

to tylko sa kłamstwa szatan ze jestes brzydka nic nie warta nawet gdybys została mis swiata to bys uwazała ze ludzie sie pomylili ale to faktycznie sa kłamstwa szatana i to jemu wierzysz zamiast bogu

Gość gość
l