Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam teraz tyle siły aby dalej żyć

Polecane posty

Gość gość

Dziękuję Ci mój skarbie.

Gość gość
a ja nie mam siły żeby zyć 😭

Gość gość
...wampirze energetyczny 😭

Gość gość
3:58 -histeryczka z ciebie :D

Gość gość
Oszukujesz siebie. Masz siły na 5 minut. Stracisz je gdy przyjdzie poczucie pustki i samotności

Gość gość
Nie przyjdzie, wokół jest tyłu ludzi przecież

Gość gość
Szczescie musisz odnalezc sama w sobie, nie mozesz oczekiwac od kogos by Cie uszczesliwil.

Gość gość
Ale ka jestem przeszczęśliwa

Gość gość
Moge bo prawdziwy facet nigdy nie doprowadzi do łez kobiety, która kocha, otrze i przytuli.Nawet jak nie będzie mogła tego szczescia odnaleźć w sobie to jej pomoże a nie zdoluje. Nie zabiera się radości. We mnie była ta radosc zycia i nadal jest tylko uśpiona. Zostala od poczatku przykryta twoimi problemami i wyglupami. Przykro mi ale tak bylo. Kazdy kto mnie zna wie że taka jestem.

Gość gość
Nie umiesz uszczęśliwić kobiety. Nie starasz się. Chcesz zeby tylko wegetowala i dostosowywala sie (wymowki przy tym tez są). Szukasz a tak naprawde nigdy się nie doszukasz dopoki nie zmienisz siebie. Nie sluchasz o jej uczuciach, potrzebach, nie rozmawiasz.To w tobie tkwi problem. Dostaniesz jeszcze po d***e to się nauczysz. Wielu jest ludzi ale tu chodzi o pokrewne dusze. Głupi jesteś i byłeś.Przykro mi. Od poczatku odbierales radość swoimi wyglupami. Inni ci to od lat mówią i nie rozumiesz.

Gość gość
I to mowi czlowiek samotny od X lat ze wokol tylu ludzi. Ciągle czujesz pustke i niedosyt. A teraz będzie jeszcze z czasem gorzej. Nie dam ci już szansy.

Gość gość
Na poczatku jak sa motylki, z czasem wyjdzie jaki jest. Oczekujac od kogos, ze nas uszczesliwi zadusisz ta osobe. Ale jesli sama potrafisz byc szczesliwa to z partnerem tez bedziesz szczesliwa. Jesli sama nie odnajdziesz w sobie szczescia bedziesz i z parnerem nieszczesliwa. Ale ogolnie kochac to fajne uczucie o ile trafimy na kogo odpowiedniego, jesli trafilas gratuluje. Ja ostatnio utracilam wiare w mezczyzn dlatego buduje wlasne szczescie. Ze zbyt wieloma felernymi gatunkami mezczyzn mialam do czynienia.

Gość gość
Wiesz ja przez cale zycie odnajdywalam to szczescie w sobie ale pojawil sie on z problemami, marazmem zyciowym, depresja itd. Pare miesiecy to trwalo. To zabija wiele w czlowieku. Prosisz, prosisz, prosisz a ktos dalej. Cała radosc powoli mija. Potem ciężko ją odzyskać.

Gość gość
1.01 Proszę bardzo skarbusiu