Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Solarium z rana, czy się opale?

Polecane posty

Gość gość

Byłam na solarium z rana na 9 minut, łóżko przez 6 minut było zimne... pytałam się pani czy opali mnie tak samo i powiedziała,że tak bo promienie uv są te same tyle ze łóżko nie będzie nagrzane i nie wyjde rozgrzana. Czy faktycznie opale się tyle samo czy to sciema ?

Gość gość
Pomóżcie bo potrzebuje pomocy boje się ze wyrzuciłam kasę w bloto

Gość gość
Dziewczyny...

Gość gość
raczej stare lampy. łóżko powinno szybko sie nagrzac

Gość gość
No i chuj bo się nie opaliłam chociaż pipy mnie okłamały ze się opale .. zmarnowałam 17 zł na głupie 9 minut , łóżko praktycznie do końca było zimne... jedynie lekko buzia rozowa i dekolt reszta biała jak sciana. Wcześniej byłam na tym łóżku wieczorem i wróciłam cała aż spalona a z rana nic. Co mam z tym zrobić ? Jechać jeszcze raz popołudniu? Tylko poprosic inne łóżko? Wcześniej na nim było fajnie a z rana tragedia

Gość gość
mnie u kobiety solarowa opalenizna odrzuca, bo ma popiołowy kolor.

Gość gość
Nie solarowa a lekka opalenizna ja jestem biała jak bez pigmentu Wiec w moim wypadku miesięczne opalanie się codzienne daje wfekt normalnej skory w takim kolorze jaki ma kobieta ze średnia polska karnacja która się nie opala ...;)

Gość gość
No i po co ci to? Skóra ci się szybciej zestarzeje, zasuszy i pojawia się szybciej zmarszczki. Zwiększa się ryzyko nwotworu skory, do tego to już niemodne. Rób co chcesz bo to twoja kasa i twoje zdrowie tylko pisze własne zdanie.

Gość gość
Jesteś biala bez pigmentu bo taka masz urodę czy wszyscy muszą być brazowi?

Gość gość
solar nigdy nie da odcienia normalnej opalenizny. kwestia spektrum światła, ale solary nie wiedzą co to takiego.

Gość gość
Łóżko musi się rozgrzać oni powinni włączać jw wcześniej ale wiadomo ze tego nie zrobią bo to koszty są. Kiedyś byłam maniakiem solarium jak szłam rano to placilam za więcej minut aby rozgrzac łóżko .Opamiętalam sie w porę dzieki czamu mając 40 lat mam tylko jedna zmarszczkę na czola a moja koleżanka 3 lata ode mnie młodsza wygląda jak zmarszczona skwara. W dodatku sie nie myje zbyt często bo się boi ze zmyje opalenizne .Solarium jest niezdrowe a dla kogoś takiego jak ty o b. jasnej karnacji tym bardziej ,a na dodatek z taką cera nie będziesz brązowa sorry żółta bo od sol jest się bardziej pod żółtym niż brązowym tylko będziesz czerwono różowa .

Gość gość
opalisz się

Gość gość
No i nie opaliłam się. Pójdę jutro i powiem,ze przez 9 minut łóżko było całe lodowate a panie kłamały ze się opale tak samo. I ze chce inne łóżko bo już mi się odechciało tamtego