Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto będzie podchodził do inseminacji ?2018

Polecane posty

Gość gość

Witam , staramy się z mężem o drugie dziecko ,inseminację miałam pod koniec grudnia ,niestety się nie udało ,teraz biorę clo, w sobotę wizyta u lekarza i zobaczymy co dalej ,ktoś jeszcze się stara ?

Gość gość
Hej. Ja zastanawiam sie nad inseminacją. Nie wiem czy tego potrzebuje bo zaszłam trzy razy w ciążę sama ale poroniłam. Starania o ciaze trwały za każdym razem ponad rok, chciałabym to przyspieszyć. Jakie masz wskazania i dlaczego podchodzisz do inseminacji ? A pierwsza twoja ciąża była naturalna? Klara

Gość gość
Mąż ma słabe nasienie,pierwsze dziecko udało się dzięki inseminacji ,za pierwszym razem ,nie mam pojęcia czemu się teraz nie udało jak niby lekarz mówił że jest najlepszy moment

Gość gość
Bardzo współczuję ,w którym tygodniu byłaś jak poronilas ?byłaś pod opieką lekarza ?i wiesz co było przyczyną ?Martyna

Gość gość
Kto jeszcze stara sie o dziecko ?dołączamy kobietki

Gość gość
Nie mam przyczyny poronien. Jestem.w.trakcie diagnozowania. Mam mutacje MTHFR A1298C. Ale podobno to nie było przyczyną. Klara

Gość gość
klara czy masz już wybraną klinikę?

Gość gośćdalia
Ciekawe,czy mozna miec insyminacje nasieniem nieznanego dawcy ile to kosztuje

Gość gość
Sama miałam inseminację nasieniem dawcy i nie znam od kogo

Gość gość
Nie mam wybranej kliniki bo się zastanawiam narazie czy chce inseminacją czy od razu in vitro. Klara

Gość gość
klara ile masz lat? zrób badanie amh chyba że już je robiłaś ?

cześć wszystkim :) ja prawdopodobnie też. Mam bardzo niskie AMH, staramy się już bezskutecznie od ponad 2 lat..więc wygląda na to, że to ostatnia nadzieja :(

Gość gość
Hej dziewczyny. W tym cylku bede miala inseminacje. Bedzie to moja 3 inseminacja. Ponad 5 lat temu udało nam się za drugim razem. Mam 5 letniego synka. Ciekawe jak będzie tym razem. Trochę się boję mam za soba strate dzidziusia. Jak sie uda dam znac. Trzymam kciuki za was wszystkie.

Gość gość
Witam jestem tu nowa inseminację miałam we wtorek na niepeknietym jajeczku ,w poniedziałek brałam zastrzyk na pęknięcie ,mimo to nie pękły lekarz mówił że mają czas jeszcze pęknąć od tego zastrzyku ,czy miała któraś z was tak i pękły ?ile czasu nasienie wytrzyma i czy zdarzy przed pęknięciem ?proszę bardzo o odpowiedź ,od dziś wieczora mam brać undestor czy jakoś tak